AcasăSOCIALIncendiu cu urmări cumplite! Doi copilași au murit

Incendiu cu urmări cumplite! Doi copilași au murit

(sursa foto: opiniabuzau.ro)

O nenorocire s-a abătut, joi, asupra unei familii dintr-o localitate buzoiană. Un incendiu care a izbucnit în casa în care se aflau un băiețel și o fetiță a curmat viețile celor doi copilași.  

Incendiul cu urmări dramatice a izbucnit la o locuință din Sîrbești, comuna buzoiană Vintilă Vodă. Pompierii au ajuns la fața locului, pentru a stinge flăcările. Din păcate, copiii nu au putut fi salvați. Din primele informații, e vorba despre un băiețel de aproximativ un an și despre o fetiță de doi ani și jumătate.

Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului

„Incendiu izbucnit la o locuință de pe raza localității Sîrbești, comuna Vintilă Vodă. Intervine Punctul de Lucru Beceni și Detașamentul de Pompieri Buzău.

În urma incendiului au rezultat 2 victime – decedate (1 băiat în vârstă de aproximativ 1 an și o fetiță în vârstă de aproximativ 2 ani și 6 luni). Incendiul este localizat, se acționează pentru lichidare, suprafață afectata fiind de aproximativ 50mp). Misiunea este în dinamică”, a informat ISU Buzău, citat de sansanews.ro.

Nu se știe încă exact cu cine se aflau copilașii în casă, în momentul izbucnirii incendiului. Și nici ce ar fi putut declanșa flăcările care au afectat locuința. Se așteaptă ca toate aceste aspecte să fie lămurite după ce pompierii vor stinge incendiul.

Sfaturi de la autorități pentru părinți: Nu lăsați copiii singuri în casă cu sobe, plite, radiatoare sau aparate electrice aflate în funcțiune!

În cursul zilei precedente, reprezentanții ISU Buzău postaseră, pe pagina de Facebook a Inspectoratului, o serie de sfaturi pentru prevenirea incendiilor, subliniind că „o clipă de neatenție poate distruge un cămin”.

Iată recomandările celor de la ISU:

„👉🏻 nu lăsați copiii singuri în casă cu sobe, plite, radiatoare sau aparate electrice aflate în funcțiune;
👉🏻 țineți copiii departe de locul unde gătiţi – aragaz, sobă;
👉🏻 nu lăsați la îndemâna copiilor vase cu lichid fierbinte.
👉🏻 păstrați chibriturile, brichetele și alte surse de foc în locuri în care copiii nu au acces;
👉🏻 înlăturați orice curiozitate a copiilor în legătură cu focul, explicându-le, cu răbdare, pericolul pe care acesta îl reprezintă”.

237 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger