AcasăSOCIALIncendiu cu pagube semnificative, în Buzău. Trei case afectate de flăcări  

Incendiu cu pagube semnificative, în Buzău. Trei case afectate de flăcări  

Incendiu cu pagube semnificative, în Buzău. Trei case afectate de flăcări  (sursa foto: sansanews.ro)

Pompierii au intervenit de urgență, cu mai multe efective, pentru a lichida și stinge un incendiu care a afectat trei case aflate pe o stradă din orașul Buzău.

Acțiunea salvatorilor s-a derulat pe strada Alexandru Vlahuță, din municipiul Buzău, acolo unde, în cursul dimineții de vineri a izbucnit un incendiu. Potrivit presei locale, când au ajuns la fața locului pompierii, incendiul se manifesta la nivelul mansardei uneia dintre case, dar și la acoperișurile celorlalte două construcții.

Trei echipaje de pompieri au intervenit la fața locului, iar în zonă a ajuns și o ambulanță SMURD. Conform opiniadebuzau.ro, salvatorii au evacuat o persoană surprinsă în interiorul uneia dintre casele respective.

Pompierii au luptat mai multe ore pentru a stinge incendiul. Din câte se poate observa din imaginile surprinse după ce flăcările au fost stinse, pagubele materiale sunt semnificative.

sursa foto: sansanews.ro

Nu se știe de la ce anume a izbucnit incendiul, însă aceste amănunte urmează să fie stabilite de către specialiștii care au intervenit la fata locului.

Incendiu, în prima zi a lunii august, în Domnești – Ilfov

Nu a fost, din păcate, singurul incident ce a avut loc în ultima perioadă și care a necesitat prezența pompierilor.

În seara zilei de 1 august, din direcția ISU București-Ilfov s-a anunțat că pompierii au intervenit în comuna ilfoveană Domnești, pentru stingerea unui incendiu, produs la două duplexuri, pe o suprafață aproximativă de 300 de metri pătrați.

”Datorită intervenției rapide și a modului de amplasare a resurselor de intervenție, s-a reușit localizarea incendiului la nivelul celor două imobile cuprinse de flăcări, fiind eliminat riscul de extindere la celelalte case aflate la doar câțiva metri distanță”, au informat la acea dată reprezentanții ISU București-Ilfov, via Facebook.

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger