AcasăSOCIALIncendiu cu degajări de fum, la o hală din Dâmbovița. Pompierii au...

Incendiu cu degajări de fum, la o hală din Dâmbovița. Pompierii au intervenit de urgență. S-a emis mesaj RO-ALERT

Incendiu cu degajări de fum, la o hală din Dâmbovița. Pompierii au intervenit de urgență. S-a emis mesaj RO-ALERT (sursa foto: antena3.ro)

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, în dimineața zilei de luni, 2 iulie, după ce într-o hală de producție de polistiren aflată în județul Dâmbovița a izbucnit un incendiu.

După ce s-a dat alerta, salvatorii s-au îndreptat către localitatea Mija, din comuna I.L. Caragiale, cu autospeciale cu apă și spumă, dar și cu un echipaj SMURD.

Din câte a precizat Gabriel Gătej, purtător de cuvânt al ISU Dâmbovița, într-o intervenție la Digi 24, hala de producție ”a fost afectată pe o suprafață de peste 3.000 de metri pătrați. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum”.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, a mai anunțat reprezentantul ISU Dâmbovița.

Mesaj de avertizare pentru populație

Ca urmare a faptului că a fost un incendiu cu degajare de fum, s-a emis un mesaj RO -ALERT, prin intermediul căruia oamenilor li s-a recomandat să închidă geamurile și să oprească aparatele de climatizare şi ventilaţie.

”Au ars deșeuri rezultate în urma procesului de producție”, a mai precizat sursa menționată.

Încă nu se știe de la ce a pornit incendiul. Condițiile în care s-a produs incidentul urmează să fie stabilite la finalul intervenției la fața locului a pompierilor, când se vor face verificări în acest sens.