AcasăSOCIALÎncă un pacient transferat după incendiul de la ”Matei Balș” a murit....

Încă un pacient transferat după incendiul de la ”Matei Balș” a murit. Bilanțul tragediei a ajuns la 12 decese

Încă un pacient transferat după incendiul de la ”Matei Balș” a murit. Bilanțul tragediei a ajuns la 12 decese (sursa foto. Remus Mihalcea/Facebook)

Din păcate, joi s-a aflat că încă o persoană din rândul celor care au fost transferate la alte unități spitalicești, din București, după incendiul din 29 ianuarie – care a afectat Pavilionul V de la ”Matei Balș” – a murit.

Pacientul avea 89 de ani și fusese transferat după incendiu la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din Capitală, anunță televiziunile de știri. S-a aflat că bărbatul ar fi avut o formă severă SARS Cov-2 și mai multe afecțiuni asociate.

După incendiul de la ”Matei Balș”, autoritățile au anunțat că au pierit cinci oameni. Și că zeci de pacienți au fost transferați fie către alte pavilioane din cadrul Institutului ”Matei Balș”, fie către alte spitale din Capitală. Între timp, bilanțul deceselor tragediei a ajuns la 12.

S-a demarat și o anchetă pentru a se stabili de la ce anume a pornit nenorocirea semnalată pompierilor în jurul orei 5 dimineața.

79 afisari

6 COMENTARII

    • De medaliat merita Johannis, pentru munca intensa depusa, de a nu face nimic
      Steaua Romaniei pentru meritul de a nu face nimic

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger