AcasăSOCIALÎncă un incendiu cu urmări dramatice în România. Doi oameni au murit...

Încă un incendiu cu urmări dramatice în România. Doi oameni au murit și zeci de oameni au fost evacuați – VIDEO

pompieriAlertă la Spitalul Județean Târgu Jiu! Explozie urmată de un incendiu. Există victime

La nici 24 de ore de la incendiul care s-a abătut asupra secției de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean Piatra Neamț, tragedie soldată cu 10 decese, o altă dramă provocată de flăcări și fum s-a produs la Galați.

Din primele informații, doi oameni au murit în urma unui incendiu care a cuprins, duminică dimineață, un apartament aflat într-un bloc de pe strada Mihai Petrini. De asemenea, peste 20 de locatari au fost evacuați din imobil de către pompierii care au intervenit de urgență la fața locului pentru a stinge incendiul.

Potrivit presei locale, trei oameni au primit ajutor de la cadrele medicale sosite la fața locului, după ce s-ar fi intoxicat cu fum.

Din păcate, o femeie în vârstă de 60 de ani, care se pare că se intoxicase cu fum, a fost scoasă din locuința respectivă în stop cardio-respirator și, deși au fost aplicate manevre de resuscitare, nu a putut fi salvată, conform monitoruldegalati.ro. Totodată, în apartamentul cuprins de flăcări a fost găsit și trupul carbonizat al unei alte victime.

Nu se cunosc până la acest moment cauzele care au dus la izbucnirea incendiului care a afectat apartamentul aflat la etajul doi al blocului din Galați. Se așteaptă, însă, ca specialiștii să stabilească exact ce anume s-a întâmplat.