AcasăSOCIALÎncă un deces după incendiul de la ”Matei Balș”. Bilanțul tragediei ajunge...

Încă un deces după incendiul de la ”Matei Balș”. Bilanțul tragediei ajunge la 11 morți

Încă un deces după incendiul de la ”Matei Balș”. Bilanțul tragediei ajunge la 11 morți (sursa foto: Facebook)

Din păcate, s-a aflat că încă încă o persoană care fusese transferată la o altă unitate medicală din Capitală, după incendiul produs pe 29 ianuarie, la ”Matei Balș”, în Capitală, a pierit. Ceea ce face ca bilanțul tragediei să ajungă la 11 decese.

Este vorba despre o femeie de 84 de ani, care fusese transferată la Spitalul Elias, din Capitală, conform antena3.ro. Femeia ar fi avut o formă severă de COVID și mai multe comorbidități.

În cursul zilei de marți, Ministerul Sănătății (MS) anunțase încă două decese în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din Capitală, în timpul incendiului de vineri dimineață. ”Este vorba despre un pacient în vârstă de 80 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Universitar de Urgență din București. Pacientul a fost diagnosticat cu o forma severă SARS Cov-2, prezenta multiple comorbidități și se afla internat în secția de Terapie Intensivă a unității medicale, intubat. Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului”, transmiseseră reprezentanții MS, într-o scurtă informare, după ce în primă fază se anunțase decesul unei femei de 70 de ani, aflate la Gerota.

”Este vorba despre o pacientă în vârstă de 70 de ani, transferată după incendiu la Spitalul de Urgență „prof. dr Dimitrie Gerota”, care era internată în secția de Terapie Intensivă. Pacienta se afla în stare gravă, fiind intubată, prezenta comorbidități și era diagnosticată cu infecție cu SARS Cov-2. În această situație, ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului”, comunicaseră oficialii Ministerului.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger