AcasăSOCIALÎn sfârșit! Se deschide metroul din Drumul Taberei! - VIDEO

În sfârșit! Se deschide metroul din Drumul Taberei! – VIDEO

Vestea pe care locuitorii sectorului 6 al Capitalei o așteptau de nouă ani, incluzând aici durata lucrărilor, adaosul amânărilor și parcă interminabilele estimări și promisiuni cu privire la momentul la care se va da în folosință Magistrala 5 de metrou, care leagă cartierul Drumul Taberei de centrul orașului.

Ministrul Transporturilor a făcut marele anunț chiar la începutul ședinței de luni a Executivului. ”Domnule prim-ministru vă informez că suntem pregătiți să dăm în trafic pentru călători magistrala de metrou M5 drumul Taberei-Eroilor în cursul zilei de mâine (marți-n.r), 15 septembrie”, a fost auzit spunând Lucian Bode în urmă cu scurtă vreme.
Ludovic Orban a vrut să afle de la ministrul Transporturilor dacă la nivel tehnic e totul ca la carte. ”Deci aici suntem pregătiți cu garnituri de tren, personalul necesar, toate sistemele funcționale”, a întrebat premierul.

”Categoric da”, a sunat răspunsul-fulger dat de Bode.

”Asta e o veste bună, mai ales că mulți speculau săptămâna trecută că nu suntem în stare să deschidem metroul”, a replicat în secunda următoare șeful Guvernului la adresa celor care au comentat zilele trecute pe această temă.

Ce se anunțase zilele trecute

La fel s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, joi mai exact. Când, aflat la Orșova împreună cu miniștrii Bode și Popescu, de la Economie, premierul Orban sublinia că metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie. ”Iar semnarea procesului verbal în momentul de față mai depinde de doar câteva obiecţii din partea ISU pe care le-am discutat şi cu domnul ministru, şi cu conducerea Metrorex, pentru care se lucrează. Rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor, nu de ordinul săptămânilor sau lunilor, aşa cum am văzut tot felul de speculații pe această temă”, declara Ludovic Orban.

author avatar
Cristina Stefan
247 afisari

2 COMENTARII

  1. Felicitari guvernului liberal , am o poza cu premierul Orban si zilnic ii dau cate un muahh tandru la ochiul dosnic maron ! Muuaaahhhh !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger