AcasăSOCIALÎn Lumea Copiilor, copiii s-au reconectat cu sportul și mișcarea

În Lumea Copiilor, copiii s-au reconectat cu sportul și mișcarea

A fost, sâmbătă, muzică, distracție, dans, mișcare și sport în parcul Lumea Copiilor. S-a desfășurat “Reconectare: Lumea văzută prin ochii copiilor” – un eveniment complex în care arta, muzica, dansul și sportul s-au îmbinat cu distracția și surprizele pentru cei mici!

Foto: Gabi Boholț

Organizatorii evenimentului au fost Prais Foundation, Nestle, Si Eu Trăiesc Sănătos – SETS, Planeta Albastră Contează pe Tine – PACT, Primăria Sectorului 4, CSM Bu­cu­rești și UNEFS! Sub supraveghe-rea celor de la Totul Verde. SA, au participat sute de copii, sportivi, artiști. S-au derulat momente impresionante pe scenă, dansuri și acrobații, momente artistice aplaudate la scenă deschisă. Pe terenu-rile sportive au avut loc antrenamente demonstrative ale micuților spor­tivi de la CSM București, sub privirile directorului general al clubului, multipla campioană la atletism, Gabriela Szabo! Numere unice de street dance și de breakdance au fost oferite de studenții de la UNEFS. Aceștia au oferit și momente de Zumba, cu participarea copiilor din public. Numere de gim­nastică ritmică – dans cu cercuri, dar și de dans inclusiv – persoane cu sindrom Down alături de studenți UNEFS, au fost apreciate de lumea strânsă ad-hoc.

Atelierele sportive au inclus șe­dințe de alergare, handbal, baschet, volei pe plajă, demonstrații de judo – susținute de antrenori și sportivi de la CSM București. În paralel, au avut loc și ateliere de pictură!

author avatar
Andrei Coman
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger