AcasăSOCIALIMPORTANT! Măsuri speciale de siguranță în Sectorul 4: Se închid parcurile Lumea...

IMPORTANT! Măsuri speciale de siguranță în Sectorul 4: Se închid parcurile Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor

Un anunț venit joi, 5 august, din partea Primăriei Sectorului 4 este menit să ajungă în atenția tinerilor, dar și a părinților și a bunicilor deopotrivă, E vorba despre o decizie luată ca urmare a avertizării meteo cod portocaliu de vremea rea.

În comunicatul Primăriei Sectorului 4, conduse de către Daniel Băluță, se precizează următoarele:

”Primăria Sectorului 4 închide parcurile Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor, începând de astăzi, de la ora 17:00 și până mâine dimineață, la ora 06:00

Măsuri speciale de siguranță în Sectorul 4, urmare a avertizării de vreme severă, emisă de meteorologi pentru Capitală.

Începând de astăzi, de la ora 17:00 și până mâine dimineață la ora 06:00, Primaria Sectorului 4 închide cele două parcuri pe care le administrează, Lumea Copiilor respectiv Orășelul Copiilor, pentru a evita eventualele accidentări ale persoanelor care se plimbă și se relaxează în cele două parcuri, cauzate de vremea severă, așteptată în acest interval în Capitală.

Astăzi, meteorologii au emis un cod portocaliu de vremea rea, cu vijelii și rafale de vânt ce pot atinge 100 de km/oră, cu averse și grindină de mari dimensiuni, valabil până mâine dimineață, la ora 06:00, interval în care sunt de evitat deplasările care nu sunt imperios necesare.

În cazul în care întâmpinați totuși dificultăți cauzate de vremea rea, puteți anunța de îndată Primăria Sectorului 4, la numărul de urgență 021.9441.”

author avatar
Andrei Coman
446 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger