AcasăSOCIALImportant! În perioada 20-24 iunie se fac înscrieri la creșele din Sectorul...

Important! În perioada 20-24 iunie se fac înscrieri la creșele din Sectorul 3

Important! În perioada 20-24 iunie se fac înscrieri la creșele din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, anunță faptul că în perioada 20-24 iunie, se fac înscrieri la creșele din sector pentru anul școlar 2022-2023. Reamintim faptul că înscrierile la creșele din Sectorul 3 se fac exclusiv online prin aplicația existentă pe site-ul www.dgaspc3.ro.

De asemenea, tot pe site găsim informații utile despre înscrierea la creșă: ghidul pentru aplicația de înscriere online, calendarul înscrierilor, actele necesare, criteriile de admitere, formulare utile, dar și informații despre creșele din Sectorul 3
https://dgaspc3.ro/…/informatii-utile-privind…/

Pentru înscrierile on-line pe site-ul wwww.dgaspc3.ro, documentele vor fi scanate și atașate conform instrucțiunilor din aplicație.

Analiza dosarelor de înscriere va fi efectuată pe baza documentelor încărcate în aplicația online. Nu vor fi acceptate completări ulterioare transmise pe adresa de e-mail a instituției în perioada de înscriere.

În urma avizării și aprobării dosarelor de înscriere de către conducerea D.G.A.S.P.C. Sector 3, părinții/reprezentanții legali au obligativitatea de a semna contractul de servicii care reglementează atât drepturile și obligațiile furnizorului de servicii, cât și pe cele ale beneficiarului, urmând să depună următoarele acte:

  • Adeverință medicală conform căreia copilul este clinic sănătos și poate intra în colectivitate;
  • Fișa de vaccinări a copilului.

Avizul epidemiologic, eliberat de medicul de familie al copilului cu maximum 5 zile înainte de a începe frecventarea unităţii.

Serviciul Presă
presa@primarie3.ro

author avatar
National
104 afisari
Zenville