AcasăSOCIALImpact violent - a fost nevoie de descarcerare! Trei oameni, duși la...

Impact violent – a fost nevoie de descarcerare! Trei oameni, duși la spital. Mașină transformată într-un morman de fiare

sursa foto: ISU Sălaj

Un accident rutier cu urmări grave s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 15 decembrie, într-o localitate din județul Sălaj. Trei oameni au ajuns la spital.

A fost vorba despre un impact violent, din câte poate vedea din imaginile ce surprind cele două autovehicule implicate.

Accidentul a avut loc pe DN 1H, pe raza localității Pericei, iar din câte au anunțat reprezentanții ISU Sălaj mai multe echipaje ale salvatorilor s-au deplasat în zonă. Totul, pentru a acorda primul-ajutor victimelor.

Trei oameni au fost duși la spital

sursa foto: ISU Sălaj

S-a aflat că trei persoane au fost rănite în urma acestui accident, iar două dintre acestea au rămas încarcerate. E vorba, conform sursei citate, despre cei doi șoferi. Ambii au fost scoși de către pompierii care au intervenit la fața locului, iar apoi au ajuns în grija cadrelor medicale care au răspuns apelului la 112 ce anunța producerea acestui accident. Toți cei trei răniți au fost transportați apoi la Unitatea de Primiri Urgențe SMURD Zalău.

Din câte au anunțat reprezentanții Centrului Infotrafic, accidentul în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară s-a produs pe DN 1H Șimleu Silvaniei-Vârșolț, la kilometrul 55+800 de metri. Ca urmare a acestui nefericit eveniment rutier, circulația în zonă a fost afectată temporar.

Rămâne ca polițiștii să se pronunțe, în urma unor cercetări, asupra cauzelor care au dus la producerea accidentului.

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger