AcasăSOCIALÎmbulzeală de nedescris la deschiderea unui fast-food, în Drobeta Turnu Severin. Imagini...

Îmbulzeală de nedescris la deschiderea unui fast-food, în Drobeta Turnu Severin. Imagini incredibile surprinse la intrarea în restaurant! – VIDEO

În rândul imaginilor incredibile surprinse, în ultima perioadă, în România se pot încadra și cele surprinse recent la deschiderea unui fast-food, în județul Mehedinți. S-a iscat o adevărată îmbulzeală în fața intrării în restaurant.

sursa foto: captură video

A fost vorba despre deschiderea primului McDonald’s din Drobeta Turnu Severin, potrivit gandul.ro.

Sute de oameni au venit, cu această ocazie, la fast-food. Cel mai probabil, din dorința de a mânca, încă din prima zi de la deschiderea localului în orașul lor, produsele vândute de localul respectiv.

Cu mic, cu mare la deschiderea fast-food-ului

Din imaginile surprinse la fața locului și postate apoi pe rețelele de socializare se pot vedea oamenii veniți în număr mare la inaugurarea fast-food-ului. Sunt oameni de toate vârstele – de la copii și adolescenți, până la persoane apropiate de vârsta pensionării.

Zecile de persoane s-au înghesuit, pur și simplu în fața intrării în restaurant. Nu se știe câți dintre cei care s-au îmbulzit în fața ușii au și reușit să intre până la urmă să cumpere produse din fast-food-ul recent inaugurat.

Coadă de mașini la Ploiești

sursa foto: zdp.ro

Pe de altă parte, și la Ploiești a fost coadă, de această dată de autoturisme, în fața unui restaurant aparținând aceluiași lanț de fast-food și situat în zona de nord a municipiului. S-a întâmplat miercuri. Când, potrivit site-ului Ziarul de Ploiești, locuitorii orașului au stat la coadă, în mașini, pentru a prinde oferta zilei de la Mc Donald’s – meniul Big Mac fiind la 10 lei.

O imagine „grăitoare” cu coada de mașini a fost postată miercuri seară, pe Facebook, și surprinde mai multe autoturisme, „încolonate” în zona din apropierea restaurantului.

691 afisari

8 COMENTARII

  1. Inca o dovada a faptului ca acest popor e dus pe aratura si nu are nicio sansa sa-si mai revina din tampeala. As fi inteles o imbulzeala la o librarie, la un spectacol de teatru ceva, da sa te calci in picioare pentru o chiftea de 10 lei, este peste puterea mea de intelegere.

  2. Si tot astia se supara cand sunt numiti mancatori inutili.
    Chiar asta sunt, cel putin 80% dintre locuitorii de azi ai Terrei.
    Mananca strica distrug si nu aduc nimic bun decat ocupa loc si strica degeaba.
    Citesc stirile si imi dau seama ca poate elitele alea Davos au dreptate

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri