AcasăSOCIALImaginile zilei! Un bărbat se laudă cu o sumă zdravănă obținută din...

Imaginile zilei! Un bărbat se laudă cu o sumă zdravănă obținută din cerșit: „Mai mult ca tine fac!” – VIDEO

Omul recunoaște că are pensie, dar chiar și așa iese în stradă pentru a-și suplimenta veniturile

Nu puține sunt discuțiile care au apărut în ultima perioadă, pe fondul problemelor cauzate de noul coronavirus, despre persoanele care au rămas fără un loc de muncă sau ale căror venituri au fost serios afectate de perioada de criză.

Grijile de acest gen par să îl ocolească pe un bărbat surprins lăudându-se cu sumele impresionante pe care le câștigă făcând apel la mila oamenilor. Imaginile vin de la Constanța și au fost postate, luni, chiar pe pagina oficială de Facebook a Primăriei din orașul de la malul mării, în plin sezon estival, în care mulți români, din mai toate colțurile țării, aleg să meargă în concediu pe litoral.

Înregistrarea a fost făcută cu o cameră ascunsă. Și le-a adus multora în minte câteva replici din celebrul „Filantropica”, filmul regizat de Nae Caranfil: ”Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană! Fii profesionist, ce dracu’!”. La vorbele rostite de către regretatul actor Gheorghe Dinică fac, de altfel, trimitere și cei care au făcut public acest caz.

La replici și la povestea bărbatului din imagini, care susține că a strâns chiar și 1.200 de lei pe zi – totul din bunăvoința oamenilor care îi dau diverse sume. Bancnote care, adunate, formează un teanc de genul celor surprins în clipul de mai jos. „„Mai mult ca tine fac”, îi spune șoferului, căruia îi flutură teancul de bani prin față. Nepăsător pentru că doar ce primise o amendă de 500 de lei, cerșetorul încheie dialogul transmițându-i constănțeanului: “Cât iei tu într-o lună, eu fac în două zile””, sună o parte din mesajul ce însoțește imaginile următoare:

sursa foto: captură video

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger