AcasăSOCIALIMAGINILE groazei de la Constanța. Cum arată salonul ATI în care au...

IMAGINILE groazei de la Constanța. Cum arată salonul ATI în care au murit 9 persoane – FOTO

incendiuIMAGINILE groazei de la Constanța. Cum arată salonul ATI în care au murit 9 persoane - FOTO

Au apărut primele imagini din interiorul secției ATI Covid a Spitalului de Boli Infecțioase de la Constanţa, care a ars vineri dimineață. 9 persoane au murit în tragedie.

Flăcările au izbucnit în secția ATI în jurul orei 9.50. Ulterior tot spitalul a fost evacuat. Peste 100 de pacienți au fost scoși afară din spital pe ușă dar și pe geam și transferați la trei spitale din Constanța.

Imagini terifiante au fost surprinse în secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța după ce incendiul a fost lichidat. Potrivit pompierilor, salonul a ars aproape o oră.

foto: Digi 24

Șeful ISU Constanța, Cristian Amarandei, a declarat că nouă din cei zece pacienți care erau în secția ATI Covid a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța au decedat și că au fost găsiți în pat.

Cauzele tragediei de la Constanța

Mai mulţi pacienţi au fost scoşi cu tuburile de oxigen pe faţă în stradă, pentru a scăpa din incendiul care a cuprins, vineri, Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa. Unii dintre ei au fost resuscitați chiar pe iarba din curtra spitalului.

Operațiunea de salvare a fost una dramatică. Tragedia a fost parcă trasă la indigo cu cele de la Piatra Neamț, din toamna anului trecut, și de la Matei Balș, de la începutul acestui an.

Surse IGSU au declarat că circuitul electric ar fi fost suprasolicitat, după ce numărul de paturi a fost suplimentat la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.

author avatar
Andreea Vlad
329 afisari

3 COMENTARII

  1. Haimanale de la primul pina la ultimul om de stat, guvern, sistem medical ! Facem pariu ca se spala pe miini, fug toti de raspundere si pina la urma dau vina pe …. pompieri, electricieni, portari si alti micimani nevinovati ? Auzi, spital condus de unu care a fost sef la pompe funebre !!? Asa ne trebuie ca sintem prosti rau, noi, poporul !

  2. Spitalul ars, adica numai partea respectiva arata bine, sa zicem asa, Iadul la romani nu arata bine !! 🙂 Nu ai ce face, peste tot e deja koruptie endemica, e clar ca poporul nu mai are incredere in hotii criminali de la conducere, fiecare e pe cont propriu, in curand incepe distractia national, acum de decembrie, o sa se organizeze niste mici fokuri de tabara prin unele locuri publice, ce mai, o sa fie ca in sanul lui Avraam !! 🙂 Incepe colapsul general, sper ca sunteti pregatit, mai ales aia 4 milioane de oi dublu vaxinate in cap ai lui Matu, aia sunt demult carne de tun, unii dintre ei si acum traies in denial !! 🙂 Nazi Vaxin Macht Frei, e chiar solutia finala, cum zicea in rahatul ala de Arahat 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger