AcasăSOCIALImagini ULUITOARE! Microbuz filmat în timp ce trage mai multe sănii, pe...

Imagini ULUITOARE! Microbuz filmat în timp ce trage mai multe sănii, pe care se aflau și copii! – VIDEO

Imagini ULUITOARE! Microbuz filmat în timp ce trage mai multe sănii, pe care se aflau și copii! - VIDEOImagini ULUITOARE! Microbuz filmat în timp ce trage mai multe sănii, pe care se aflau și copii! - VIDEO (sursa foto: captură video Facebook/Flavius Giarmi)

Imagini cu o situație îngrijorătoare pentru cei mai mulți dintre cei care le-au privit au fost surprinse pe un drum acoperit cu zăpadă. Înregistrarea a fost postată duminică pe internet.

Nu e clar unde a fost realizată filmarea, dar din imagini se vede că microbuzul care trage șase sănii este înmatriculat în Hunedoara.

Se vede că mașina se apropie la un moment dat de microbuz și îl depășește. De dubiță sunt agățate șase sănii, pe care sunt și copii și adolescenți.

„Ăştia nu-s sănătoşi la cap!”

„Doamne, dar câţi îs! Ăştia nu-s sănătoşi la cap! Nu-i bine, nu-i bine, nu mai faceţi asta!”, se aude vocea unei femei aflate în maşina din care au fost filmate imaginile.

De comentat, a comentat -de această dată în scris – și persoana care a postat imaginile pe o rețea de socializare. „Am trăit s-o văd și pe asta. Cică trimiți copilul în tabără …Chiar au înnebunit cu toții????”, a scris bărbatul care a postat imaginile pe pagina sa de Facebook în dimineața zilei de 6 februarie.

author avatar
Andrei Coman