AcasăSOCIALIMAGINI ȘOCANTE! Polițist local, filmat lovind un om al străzii. Unde s-a...

IMAGINI ȘOCANTE! Polițist local, filmat lovind un om al străzii. Unde s-a întâmplat totul! – VIDEO

IMAGINI ȘOCANTE! Polițist local, filmat lovind un om al străzii. Unde s-a întâmplat totul! - VIDEOIMAGINI ȘOCANTE! Polițist local, filmat lovind un om al străzii. Unde s-a întâmplat totul! - VIDEO (sursa foto: turnulsfatului.ro)

Imagini cutremurătoare, surprinse de o cameră de bord de la bordul unui autoturism, scot la iveală un episod șocant.

E vorba despre un incident ce a avut loc în zona centrală a orașului Sibiu și al cărui protagonist a fost un polițist local. Care a agresat un om al străzii. Nu și-a imaginat, probabil, că o cameră de bord va surprinde episodul și că imaginile vor deveni publice.

Din filmare se poate vedea că acesta se grăbește să traverseze o străduță, trecând înaintea unei mașini, și ajungă la persoana aflată în apropierea spațiului special unde opresc taximetrele, înaintea perimetrului pietonal ce face legătura cu zona centrală a Sibiului. Îl lovește din scurt pe bărbat, iar acesta ajunge la pământ.

Ce povestește un martor

Totul s-ar fi întâmplat sâmbătă, iar reproșul adus omului străzii ar fi fost că nu purta mască de protecție, potrivit site-ului Turnul Sfatului. Doar că, din câte susține un martor citat de publicația sibiană, episodul violent nu s-ar fi oprit acolo. Adică ar mai fi fost și o continuare, care nu apare pe imaginile surprinse de camera de bord și pe care le puteți vedea mai jos.

Omul nu a rămas fără reacție, mai mult chiar i-a oferit și câteva măști de protecție victimei.

„Polițistul i-a mai tras un pumn bărbatului aflat jos. Am oprit mașina și am coborât, să îl întreb ce literă a legii aplică în acel moment. Bărbatul pe care polițistul local l-a lovit era un om al străzii, cred că era și băut, deoarece după ce s-a ridicat iarăși s-a dus înspre polițist.

Eu i-am dat câteva măști de protecție, pentru că de la acestea a pornit scandalul și i-am spus să îl lase pe polițist în pace. Când au coborât din mașini și niște taximetriști, polițistul local a dispărut rapid din zonă, traversând strada către parcul Astra”, a povestit martorul citat de publicația amintită.

Cazul a ajuns în atenția opiniei publice la doar câteva zile după ce mașina condusă de un polițist de la sectia 5 din Capitală a accidentat două fetițe, pe o stradă din sectorul 1. Una dintre fete, Raisa, a sfârșit, la doar 11 ani. Cealaltă copilă a ajuns la spital. Polițistul aflat la volanul autospecialei a fost plasat sub control judiciar. Cazul a generat un val de reacții în spațiul public.

263 afisari

2 COMENTARII

  1. Asa numita militie din Romania se afla in situatia in care nimeni nu mai are incredere in ea.Aceste posturi de militieni sant ocupate numai de analfabeti si prosti,dar prosti gramada care nu sant in masura sa rezolve nici macar o situatie banala.Se agata numai de oameni amarati si de omul de rand,dar acolo unde ar trebui sa intervina ,mai ales in lumea interlopa se fac ca ploua.In afara de a da amenzi si de a lovi oameni nevinovati nu stiu nimic sa faca.Din conportamentul lor de mahala reiese pregatirea lor profesionala ,care de fapt este 0.Toata Romania este plina de nulitati,care vor numai bani multi si daca se poate o spaga cat de mare.Halal militie,pur si simplu mi-e scarba de ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger