AcasăSOCIALImagini ȘOCANTE! Bătaie cruntă într-un parc din Baia Mare. Scene înspăimântătoare! -...

Imagini ȘOCANTE! Bătaie cruntă într-un parc din Baia Mare. Scene înspăimântătoare! – VIDEO

Imagini ȘOCANTE! Bătaie cruntă într-un parc din Baia Mare. Scene înspăimântătoare! - VIDEO (sursa foto: captură video RealitateaPLUS)

Scene desprinse parcă dintr-un film de acțiune au fost surprinse, recent, într-un părculeț din Baia Mare. Un loc destinat pentru a se juca, liniștiți, copiii s-a transformat într-un ring de lupte.

Imaginile înspăimântătoare surprind scandalul în toată regula în care au fost implicați câțiva tineri. Nu se știe ce anume ar fi putut duce la un asemenea episod deosebit de violent.

Ploaie de pumni

Tinerii s-au năpustit unul asupra altuia cu pumnii, iar la un moment dat unul dintre ei pare să fi fost lovit cu o scândură, posibil ruptă chiar din gardul montat în jurul acelui loc de joacă. Potrivit actualmm.ro, imaginile au fost surprinse într-un părculeț de pe bulevardul Independenței din orașul Baia Mare, vineri seara, în jurul orei 19.

Alți adolescenți par să se apropie de locul în care s-au derulat scenele șocante, foarte probabil în încercarea de a-i despărți pe bătăuși. Înregistrarea se oprește însă fără să se lămurească dacă au și reușit să potolească scandalul.

Elev din Dâmbovița găsit cu un briceag la școală

Săptămâna trecută, s-a aflat că un elev de la un liceu din Târgoviște a venit cu un briceag la școală. Alerta a dat-o agentul de pază de la unitatea școlară, iar jandarmii dâmbovițeni au mers să vadă dacă situația se confirmă.

„Jandarmii dâmbovițeni au fost alertați că Jandarmii au intervenit ieri, 3 mai, în urma sesizării agentului de pază, de la un liceu din Târgoviște, cu privire la faptul că în unitatea școlară se află un elev care are asupra sa un cuțit.

În urma efectuării controlului corporal asupra tânărului a fost depistat un briceag automat, cu buton, având o lamă de aproximativ 11 cm lungime.

Obiectul periculos a fost ridicat în vederea confiscării, iar elevului i s-au întocmit actele de sesizare pentru fapta de “port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituții publice”.” – au transmis, în 4 mai, reprezentanții Jandarmeriei Dâmbovița.

author avatar
Andrei Coman