AcasăSOCIALImagini ȘOCANTE! Bărbat luat la bătaie și înjunghiat, într-o benzinărie din Sibiu....

Imagini ȘOCANTE! Bărbat luat la bătaie și înjunghiat, într-o benzinărie din Sibiu. Motivul e IREAL!

Imagini ȘOCANTE! Bărbat luat la bătaie și înjunghiat, într-o benzinărie din Sibiu. Motivul e IREAL!Imagini ȘOCANTE! Bărbat luat la bătaie și înjunghiat, într-o benzinărie din Sibiu. Motivul e IREAL! (sursa foto: captură Youtube)

Episod de o violență cruntă, într-o benzinărie din Sibiu. Un tânăr a fost luat la bătaie și lovit în repetate rânduri, sub ochii oamenilor alfați în aceeași incintă, care s-au ferit să intervină pentru a aplana situația.

Mai mult, tânărul a fost și înjunghiat, potrivit publicației locale Ora de Sibiu, care dezvăluie că motivul pentru care s-a ajuns la această situație șocantă ar fi fost acela că trei bărbați care se aflau în incintă ar fi fost deranjați că acesta ar fi deschis și închis ușa, iar în locul respectiv s-ar fi făcut frig. Cei trei i-ar fi zis bărbatului să nu se mai plimbe, urmând un schimb de replici.

Din păcate, de la vorbe s-a ajuns la violență fizică, iar tânărul a fost lovit de mai multe ori cu pumnii și înjunghiat, ajungând la spital. Agresiunea a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar imaginile sunt absolut cutremurătoare. Din înregistrare se poate vedea nu doar cum e lovit tânărul, ci și faptul că mulți dintre martori se îndepărtează, unii dintre ei luându-și hainele și ieșind din incintă.

Polițiștii îi caută pe cei trei indivizi

Cazul a ajuns și în atenția poliției sibiene, oamenii legii căutând să-i identifice pe cei trei bărbați care, după producerea incidentului s-au făcut nevăzuți.

„O echipă complexă de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Investigații Criminale desfășoară în continuare cercetări în vederea identificării și depistării celor 3 persoane de sex masculin bănuite că în seara de 8 februarie, în jurul orei 23:00, ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Cisnădie. Conflictul a fost spontan, fără ca victima și personale bănuite de agresiunea să se fi cunoscut anterior, și s-a produs într-o stație de alimentare cu combustibil din municipiul Sibiu”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional:

705 afisari

7 COMENTARII

  1. Asta pentru că noi nu avem forțe de ordine. AVEM DOAR NIȘTE PUTORI ORDINARE CARE AȘTEAPTĂ PENSIA LA 45 DE ANI!!!!!!!!!!!

    Îl mai țineți minte pe Șoric. Ăla a reprezentat un punct de cotitură în „miliția” rumânistaneză. Mulți nu au realizat, dar el a dat startul corupției generalizate din MAI.

    DACĂ ĂLA ERA ZBURAT ȘI BĂGAT LA PUȘCĂRIE ATUNCI, POATE ASTFEL DE FAPTE NU AR MAI FI AVUT LOC.

  2. Doi ani de pandemie, doi ani de restricții, doi ani de tensiuni acumulate, frustrări nemulțumiri. Rezultatele se văd, oamenii nu mai suportă, este suficientă o scântei, o vorbă un gest și explodează. La asta nimeni nu sa gândit, tinerii plini de energie, plini de viață au fost opriți de la tot ce le făcea plăcere, sport, aer liber, activități, spectacole, aș zice chiar și școală, pentru unii. Ăsta este rezultatul, un butoi cu pulbere, consecință a doi ani de restricție. Nu poliția este vinovată, niciunde in lumea asta nu stă poliția de pază la fiecare colț de stradă, nici nu ar fi posibil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger