AcasăSOCIALImagini ȘOCANTE! Bărbat bătut în plină stradă, în Capitală! Doi medici, implicați...

Imagini ȘOCANTE! Bărbat bătut în plină stradă, în Capitală! Doi medici, implicați în SCANDAL! – VIDEO

Imagini ȘOCANTE! Bărbat bătut în plină stradă, în Capitală! Doi medici, implicați în SCANDAL! - VIDEO (sursa foto: captură video cancan.ro)

Bătaie în toată regula, în plină stradă, în Capitală! Scenele violente au fost surprinse în imagini. Protagoniști ai incidentului scandalos sunt doi frați, medici de profesie.

E vorba despre Tarek Nazer, doctor ortoped, și Wasim Nazer, medic nutriționist, potrivit cancan.ro. Care, zilele trecute, au fost implicați într-un scandal în plină stradă, în zona Chibrit, din Capitală.

Motivul care a stat la originea acestui incident e greu de imaginat. Totul ar fi pornit de la faptul că bărbatul agresat – despre care din imagini se poate vedea la un moment dat că ajunge la pământ, după ce încasează un pumn – le-ar reproșat doctorilor că și-au parcat mașina în fața intrării casei lui, lucru care i-ar fi îngreunat accesul în imobil.

Victima, pusă la pământ de un pumn

Șocant este faptul că, dincolo de supărări și de vorbe, s-a ajuns la agresiune fizică, în plină stradă. La un moment dat, în imagini se poate vedea cum unul dintre medici se îndreaptă nervos și îl lovește cu pumnul pe bărbat.

Acesta din urmă cade din picioare. În sprijinul doctorului intervine și fratele acestuia. Dar nici vorbă să se aplaneze conflictul.

O femeie a intervenit să aplaneze conflictul

Dimpotrivă, tensiunile par să fi atins cote și mai mari. Victima a fost lovită și cu piciorul, din câte se poate vedea din imagini. Abia când a intervenit o femeie, îmbrăcată în ceea ce pare a fi o uniformă medicală, lucrurile s-au mai potolit. Aceasta caută și chiar reușește, destul de rapid, să calmeze situația.

La fața locului au ajuns și polițiștii, potrivit sursei citate. Iar protagoniștii imaginilor șocante au dat declarații în fața oamenilor legii.

author avatar
Andrei Coman
651 afisari

3 COMENTARII

  1. „Curajosi”, babuinii! Dau pe la spate …
    Da’ cine Paula noastră sunt salbaticii ăștia, pe care fraierul Andrei ii numește ba doctorul, ba medicul?

  2. Doua gunoaie de araboi boriti trebuia sa sara lumea pe ei si calcati in piciore si appoi deportati

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger