AcasăSOCIALImagini REVOLTĂTOARE! Șofer de microbuz, filmat în timp ce lovește o pasageră:...

Imagini REVOLTĂTOARE! Șofer de microbuz, filmat în timp ce lovește o pasageră: „Stai pe scaun cum îți spun eu!” – VIDEO

Imagini REVOLTĂTOARE! Șofer de microbuz, filmat în timp ce lovește o pasageră: „Stai pe scaun! Cum iți spun eu!” - VIDEO (sursa foto: captură video)

O situație cu totul revoltătoare, cu un șofer filmat în timp ce lovește în mai multe rânduri o femeie aflată în mijlocul de transport pe care-l conducea bărbatul, a ajuns în atenția poliției băcăuane.

Scenele violente au fost filmate într-un microbuz. Sunt imagini cu un puternic impact emoțional. Pe lângă lovituri, e folosit și un limbaj foarte dur.

Șoferul conducea microbuzul pe ruta Oneşti – Bacău, potrivit b1.ro. La un moment dat, s-a iscat incidentul, aparent conducătorul mijlocului de transport fiind deranjat de faptul că femeia nu ar fi vrut să stea pe scaun. De la vorbe s-a ajuns, însă, la agresiune fizică. Șoferul e filmat în timp ce o lovește pe femeie de mai multe ori.

„Stai pe scaun! Cum iți spun eu!”, tună la un moment dat bărbatul.

Dacă în primă fază niciun alt călător nu intervine în apărarea călătoarei, la un moment dat, când situația părea că degenerează, se aude vocea unei pasagere care-i cere șoferului să o lase în pace pe femeia agresată.

Polițiștii au intrat pe fir

După ce imaginile filmate în interiorul mijlocului de transport au ajuns publice, și polițiștii le-au văzut și a fost începută o anchetă. Victima nu a depus vreo plângere, după acest incident, iar oamenii legii încearcă să o identifice. „Persoana din imaginile video a fost identificată de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din mun. Onești.

Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, se fac verificări în vederea identificării victimei, întrucât, până în acest moment nu a fost depusă plângere”, au transmis reprezentanții IPJ Bacău.

Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

author avatar
Andrei Coman
538 afisari

19 COMENTARII

  1. Trebuia sa o dea jos din microbuz.
    Eu asa procedez cu pasagerii recalcitranti: betivi, c ur ve, tampiti si tampite.

  2. Soferul un mare bou si pasagera o mare vaca pentru ca l-a bagat in ma-sa pe sofer, fapt care l-a intaratat si mai rau.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger