AcasăSOCIALImagini ireale, lângă Capitală! Și-au văzut de dans, în timp ce anchetatorii...

Imagini ireale, lângă Capitală! Și-au văzut de dans, în timp ce anchetatorii făceau cercetări după o agresiune înfiorătoare – VIDEO

(sursa foto: ziarulunirea.ro)

Un caz șocant, care a ajuns să fie anchetat de către oamenii legii ilfoveni, a avut loc zilele trecute, în Bragadiru. Mai nou, au apărut imagini din care se poate observa cât se poate de clar că, deși la câțiva pași de localul unde muzica și dansul erau în toi se făcea o anchetă, oamenii din incintă continuau petrecerea ca și cum nimic grav nu s-ar fi întâmplat. Între timp, s-a aflat că bărbatul înjunghiat a murit la spital, așadar ancheta vizează o crimă.

Poliția a fost anunțată, duminică după lăsarea întunericului, că pe o stradă din orașul Bragadiru, se află o persoană căzută. Bărbatul fusese găsit cu urme de sânge pe haine. A fost dus la spital, dar nu a supraviețuit.

Chiar dacă la fața locului au ajuns anchetatorii, care au făcut cercetări în fața salonului de nunți, în interior muzica și dansul erau în toi. Semn că petrecerea continua, în ciuda incidentului șocant. La un moment dat, o femeie este surprinsă în imagini în timp ce a ieșit din local și a dansat în fața intrării în salonul de nunți. În tot acest timp, în perimetrul delimitat de către anchetatori, cu banda de plastic, se făceau măsurători și cercetări.
Potrivit stiripesurse.ro, în timpul nunții, un scandal a avut loc între doi bărbați, în fața salonului de evenimente, iar după mai multe injurii adresate reciproc, situația a degenerat, unul dintre bărbați înjunghiindu-l pe celălalt.

Bărbatul rănit a murit la spital. Suspectul s-a predat la poliție

IPJ Ilfov a anunțat, în primă fază, că „la data de 28 mai a.c., în jurul orei 21:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe o stradă din orașul Bragadiru, se află o persoană căzută. La fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru, care au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind un bărbat ce prezintă urme de sânge pe haine. De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale, care acordă primele îngrijiri victimei”. La fața locului au ajuns polițiștii pentru a face verificări și investigații pentru stabilirea situației de fapt.

Ulterior, IPJ Ilfov a anunțat că bărbatul găsit cu urme de sânge pe haine a fost transportat la spital, „ulterior fiind declarat decesul acestuia”.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii orașului Bragadiru au identificat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, bănuit de comitera faptei investigate. Acesta s-a predat la Secția 19 Poliție din București, de unde a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, conform comunicatului IPJ Ilfov.

@eduarddaniel.m

Din seria: opriți planeta, vreau să cobor sau mortii cu mortii, viii cu viii. N-ai cum:)))) #news #tiktok #funnyvideos #fyp

♬ sunet original – Eduard Daniel

 

author avatar
Andrei Coman
510 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger