AcasăSOCIALImagini înspăimântătoare! Un LUP alergând pe urmele unui biciclist, pe drumul spre...

Imagini înspăimântătoare! Un LUP alergând pe urmele unui biciclist, pe drumul spre Poiana Brașov: „Aveţi grijă că vine!”- VIDEO

sursa foto: captură video youtube

Imagini cu momente pline de tensiune au fost filmate recent, în plină zi, dintr-o mașină. Un lup de dimensiuni considerabile a fost surprins alergând pe o șosea, în spatele unui biciclist.

Imaginile au fost surprinse pe drumul spre Poiana Brașov.

Un lup a fost surprins alergând, duminică, în urma unui biciclist care cobora spre Brașov în viteză, relatează Brașov.net. Incidentul, care a avut loc în plină zi, a fost filmat de către pasagerii dintr-o mașină aflată în urma biciclistului.

„Aveţi grijă că vine!”

Lupul a fost observat alergând pe șosea în spatele biciclistului, într-o cursă ce pare destul de haotică – și asta pentru că animalul este surprins alergând când pe suprafața de vegetație, când pe carosabil. Momentul a fost captat în imagini de persoanele dintr-o mașină care se afla în trafic.

Şoferul și pasagera din mașina respectivă au încercat să-l avertizeze pe biciclist cu privire la riscul iminent, mai ales că era vorba de un animal sălbatic, destul de mare ca dimensiuni.

Mai mult, au și claxonat, în speranța că animalul se va speria și va pleca în zona împădurită.

„Aveţi grijă că vine!” – se aude pe filmare că i se spune biciclistului.

Conform martorilor, biciclistul a fost luat în mașină pentru a fi coborât, notează aceeași sursă.

 

author avatar
Andrei Coman