AcasăSOCIALImagini ÎNFIORĂTOARE de la accidentul în care au murit două fete, în...

Imagini ÎNFIORĂTOARE de la accidentul în care au murit două fete, în Capitală! Ce au surprins camerele de supraveghere! – VIDEO ȘOCANT

Imagini ÎNFIORĂTOARE de la accidentul în care au murit două fete, în Capitală! Ce au surprins camerele de supraveghere! - VIDEO ȘOCANT (foto: captură video youtube)

Au apărut imagini înfiorătoare de la tragedia din cartierul bucureștean Andronache, în urma căreia două fete au pierit.

Imaginile terifiante surprind momentul impactului, dar și reacțiile disperate ale martorilor la cumplitele scene. Se poate vedea cum mașina izbește și dărâmă un stâlp de beton, dar și cum oamenii aflați în zonă caută să găsească soluții pentru a ajuta cele două fete lovite de autoturismul scăpat de sub control.

Înregistrarea, făcută publică de Realitatea Plus, este greu de privit. Vă avertizăm că urmează imagini șocante, care vă pot afecta emoțional!

Între timp, la locul tragediei a apărut un adevărat altar în memoria celor două fete care au murit. Oamenii au aprins candele și au adus flori. Mai mult, au fost aduse și fotografii înrămate.

Șoferița, lăsată să plece după audieri. Procuror: ”Era foarte lovită, inclusiv la față”

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază pe strada Mențiunii din sectorul 2 al Capitalei. Șoferița, în vârstă de 56 de ani, a fost audiată mai multe ore, ulterior fiind lăsată să plece. Din câte se pare, după impact, atât femeia, cât și soțul acesteia ar fi fost agresați la locul accidentului.

”Nu s-a luat nicio măsură preventivă împotriva ei. Era foarte lovită, inclusiv la față. A fost bătută, era într-o stare foarte proastă, era și în stare de șoc. Nu s-a considerat că este oportună luarea vreunei măsuri”, din câte a declarat duminică, pentru Hotnews.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, procurorul Rodica Nițescu.

Potrivit aceleiași surse, cele două fete care au murit în urma acestui cumplit accident aveau 6 și 21 de ani.

author avatar
Andrei Coman