AcasăSOCIALShow senzual în fața mai multor copii, la spectacolul de Florii. „Dansul...

Show senzual în fața mai multor copii, la spectacolul de Florii. „Dansul purificării sufletului la Alexandria” – VIDEO

(sursa foto: captură video Facebook/ Alexandria, Teleorman, România 2.0)

Programul festiv organizat de Primăria Alexandria, de Florii, i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Și asta pentru că pe scenă a fost un moment de dans presărat din plin cu mișcări lascive. Care s-ar fi derulat în fața mai multor copii, din câte se menționează într-o postare pe Facebook.

Din programul organizat de primăria municipiului teleormănean, duminică, și nu oriunde, ci în centrul orașului, nu a lipsit un moment care a ieșit din tipare. A fost vorba de un show senzual al dansatoarelor lui Sonny Flame, potrivit ziare.com.

Cele două tinere au urcat pe scenă îmbrăcate sumar. În partea de jos a ținutei, pentru că, din câte se poate vedea din imagini, aveau bluze negre, cu mânecă lungă. Una dintre fete a „încins” scena, cu mișcările sale de dans. A dansat fără inhibiții și a părut decisă să facă show și să atragă toate privirile asupra sa.

„În duminica Floriilor, în fața a sute de copii”

Momentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns și pe o rețea de socializare. Înregistrarea video cu dansul de pe scenă are în jur de un minut.

Dansul purificării sufletului la Alexandria, într-un spectacol plătit de Primărie, în duminica Floriilor, în fața a sute de copii”, s-a transmis într-o postare pe pagina Alexandria, Teleorman, România 2.0. Mesajul e însoțit de imaginile de mai jos:

Din câte se poate observa din imaginile postate pe pagina de Facebook a Primăriei Alexandria, la Târgul de Florii au răsunat și ritmuri de muzică populară. Melodii care au fost pe placul publicului, oameni de toate vârstele prinzându-se în hore și dansând în apropierea scenei.

author avatar
Andrei Coman