AcasăSOCIALImagini incredibile! Elevii au „încins” un grătar chiar în sala de clasă,...

Imagini incredibile! Elevii au „încins” un grătar chiar în sala de clasă, în timpul orei, la un liceu din Capitală! – FOTO

Dacă tot a venit primăvara și „a dat” căldura, multora le surâde ideea de a face un grătar în curte sau măcar de a merge la o terasă, unde să comande o friptură cu care să-și domolească foamea.

Câțiva elevi par să fi ales o cu totul altă variantă, deciși să se bucure de o friptură la grătar.

Idee care nu a fost trecută cu vederea, mai ales după ce imaginile au apărut pe o rețea de socializare și au iscat numeroase comentarii.

Cu grătarul în clasă

sursa foto; stiripesurse.ro

Mai ales că sunt imagini de-a dreptul incredibile, fiind înregistrate într-o sală de clasă, în timpul a ceea ce pare a fi o oră de curs! Imaginile au fost surprinse la un liceu din București, potrivit stiripesurse.ro.

Acolo unde, din câte se vede, câțiva elevi au pus la cale un adevărat festin, chiar în sala de clasă. Au adus ceva carne de pui și un grătar electric și au trecut pe loc la „gătit”. Din câte se poate vedea, „acțiunea grătarul” a avut loc în apropierea unei ferestre deschise.

sursa foto: stiripesurse.ro

Și mai surprinzător pentru mulți e faptul că totul s-a întâmplat în timp ce un profesor se afla în clasă. Acesta părea să-și vadă de ora de curs, neintervenind să „tulbure” show-ul culinar al celor trei adolescenți.

Nu se știe până la acest moment despre ce liceu e vorba. Și nici cum de s-a ajuns de la ora de curs la ora „de gătit”.

Incidentul nu este, din păcate, unul singular. Citiți mai multe aici: Chef în sala de clasă a unui liceu din Ploiești. Elevii au încins grătarul și au fumat – VIDEO

author avatar
Andrei Coman