AcasăSOCIALImagini greu de imaginat! Vânzătoare pălmuită de o clientă fără mască -...

Imagini greu de imaginat! Vânzătoare pălmuită de o clientă fără mască – VIDEO

Din rândul incidentelor apărute în ultimele zile, pe fondul nepurtării – deloc sau necorespunzător – a măștii de protecție, măsură impusă de autorități, în cazul spațiilor publice închise sau a transportului public în comun, face parte și un episod absolut reprobabil petrecut de această dată într-un magazin alimentar.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se poate vedea cum la un moment dat în incinta intră o tânără, aparent decisă să achite niște facturi, pe care le avea în mână. La casă sunt două angajate și o altă clientă. Acestea din urmă au pe față măști sanitare, nu și tânăra respectivă. La un moment dat, se poate vedea cum îmbrăcată în culori închise are o mască, pare că o va și pune pe față, dar nu face acest lucru, ci o pălmuiește pe una dintre vânzătoare, cu care avusese un scurt schimb de replici, și apoi pleacă rapid din magazin.

Imaginile de pe camerele de supraveghere, postate de site-ul Actual Maramureș, se opresc aici. Publicația în cauză precizează că incidentul s-a petrecut chiar în cursul zilei de luni, în zona Pieței Revoluției, din Baia Mare, și că totul ar fi pornit de la faptul că una dintre vânzătoare i-ar fi cerut în câteva rânduri clientei respective să își pună masca pe față.

De asemenea, conform sursei citate, polițiștii de la IPJ Maramureș s-au sesizat referitor la imaginile în cauză și fac verificări.

Atenție, imaginile următoare vă pot afecta emoțional!

sursa foto: presasm.ro