AcasăSOCIALImagini dramatice pe litoral! Turiștii au format un lanț uman pentru a-i...

Imagini dramatice pe litoral! Turiștii au format un lanț uman pentru a-i ajuta pe salvamari! – VIDEO

Imaginile zilei vin de la Eforie Nord și surprind efortul comun al turiștilor și al salvamarilor de a aduce cu bine la mal o persoană care s-a aventurat în valuri.

În primă fază, trebuie spus că salvamarii, trei la număr, au intrat în apa mării după un bărbat. Care, din câte se pare, ar fi consumat alcool până să se aventureze în larg. Misiunea salvatorilor calificați de a-l aduce în siguranță pe uscat s-a dovedit a fi una deloc ușoară, dovadă stând și imaginile dramatice surprinse în timpul intervenției.

Astfel se poate vedea că unii martori – deloc puțini la număr – au decis să facă mai mult decât să asiste la eforturile ce se derulau în fața ochilor lor și s-au prins de mâini pentru a-i sprijini pe salvamari. Astfel că s-a format un lanț uman, turiștii au luptat cu valurile și astfel toți protagoniștii episodului dramatic au ajuns în siguranță la mal.

Șeful salvamarilor din Eforie a pus accent pe efortul comun al celor care s-au implicat în această misiune. „Un turist afla sub influența băuturilor alcoolice, pur și simplu a ignorat avertizările și fluierele și toate semnalizările salvamarului și a intrat în apă. Nu a colaborat niciun moment, nu a fost de acord să fie ajutat. S-a făcut un lanț uman și lumea s-a implicat și i-au ajutat pe băieți să iasă cu toții la mal”, a afirmat Gelu Vătămănescu, citat de realitatea.net.

sursa foto: captură video youtube

599 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pentru astfel de inotatori de mare nu tre sa-ti lipseasca din kitul de salvare lumanarea si chibritul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger