AcasăSOCIALImagini dramatice la locul unui accident grav: un tânăr a murit. Alte...

Imagini dramatice la locul unui accident grav: un tânăr a murit. Alte cinci persoane, duse la spital – VIDEO

Imagini dramatice la locul unui accident grav: un tânăr a murit, alte patru persoane au fost rănite (sursa foto: Facebook)

Salvatorii au intervenit de urgență, cu mai multe echipaje, inclusiv de descarcerare, pentru a ajuta victimele unui accident rutier cu urmări grave.

Totul s-a produs după ce două autoturisme s-au lovit, joi noapte, în zona podului peste râul Olt, la ieșirea din orașul Slatina. Șase oameni se aflau în cele două autoturisme.

Impactul a fost atât de puternic, încât unul dintre șoferi, dar și o femeie aflată în aceeași mașină au rămas prinși între fiarele contorsionate, având nevoie de intervenția descarcerării. Din păcate, bărbatul de 31 de ani aflat la volan a decedat, conform romaniatv.net, iar tânăra de 23 de ani a fost dusă la spitalul din Slatina, după ce s-a reușit descarcerarea sa. La aceeași unitate spitalicească au fost transportate și alte trei persoane rănite în accident.

La spital, pentru investigații, a ajuns și celălalt șofer a cărui mașină a fost implicată în accidentul produs în județul Olt.

Polițiștii urmează să lămurească, în cadrul unei anchete, condițiile în care s-a produs impactul.

Imaginile surprinse la fața locului, cu momentul intervenței contracronometru a cadrelor medicale și a pompierilor, sunt dramatice. Vă avertizăm că vă pot afecta emoțional!