AcasăSOCIALImagini de necrezut surprinse de un șofer aflat în trafic! PORCI pe...

Imagini de necrezut surprinse de un șofer aflat în trafic! PORCI pe Autostrada A3 – VIDEO

Imagini de necrezut surprinse de un șofer aflat în trafic! PORCI pe Autostrada A3 - VIDEO (sursa foto: captură video/Youtube)

Din rândul situațiilor ieșite din tipare ce ajung să fie surprinse în imagini, în plin trafic, se numără și câteva cadre devenite, recent, publice.

Porci pe autostradă! Oricât ar părea de greu de crezut, imaginile uluitoare stau mărturie pentru neașteptata situație. Mai mulți porci au fost surprinși marți, pe autostrada A3, cea care leagă Bucureștiul de Ploiești, potrivit ziare.com.

Nu se știe cum au ajuns animalele pe autostradă

Din câte se poate observa, e vorba de câteva imagini ce au fost surprinse de către un șofer aflat în trafic. Animalele pot fi zărite pe carosabil.

Deocamdată nu se știe cum de ajuns animalele pe autostradă și dacă porcii au căzut din vreo mașină care a circulat pe respectiva suprafață de drum sau dacă au fugit de la vreo fermă din apropiere. Rămâne de văzut dacă autoritățile vor face un anunț în acest sens, respectiv dacă se vor face verificări, odată ce imaginile au ajuns publice.

Un lucru e destul de clar – dat fiind faptul că pe o autostradă se poate circula cu viteză mai mare decât pe alte categorii de drumuri, riscul producerii unui accident într-o astfel de situație a fost considerabil.

author avatar
Andrei Coman
645 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger