AcasăSOCIALImagini cutremurătoare. Flori și zeci de candele la locul accidentului în care...

Imagini cutremurătoare. Flori și zeci de candele la locul accidentului în care a murit fetița lovită de o mașină de poliție – VIDEO

Imagini cutremurătoare. Flori și zeci de candele la locul accidentului în care a murit fetița lovită de o mașină de poliție - VIDEOImagini cutremurătoare. Flori și zeci de candele la locul accidentului în care a murit fetița lovită de o mașină de poliție - VIDEO (sursa foto: captură video Antena3)

Zeci de candele roșii au fost aprinse la locul tragediei care a îndoliat familia unei fetițe de 11 ani din Capitală. Oamenii au adus flori și chiar și jucării de pluș. Și au ales să lase și câteva mesaje, marcați de sfârșitul cumplit al copilei, care a plecat mult prea repede din lumea celor vii.

Raisa, o fetiță frumoasă și zâmbitoare, a murit în urma cumplitului accident de joi, din Capitală. A sfârșit după ce a fost lovită puternic de o mașină de poliție, pe o stradă în sectorul 1.

Atmosferă apăsătoare

În apropierea locului accidentului, au fost aduse foarte multe candele, dar și flori, așa că se poate vorbi de un adevărat altar. Un altar al suferinței, apărut după ce oamenii au fost puternic impresionați de sfârșitul tragic al copilei, care a pierit la doar 11 ani. „Te iubim, nu te vom uita niciodată”, „Să te odihneşti în pace, suflet drag! Ne va fi mare dor de tine” – stă scris în aceste mesaje. Mai mult, din imaginile difuzate de Antena 3 se poate vedea că pe un gard din apropierea locului nenorocirii sunt afișate poze cu fetița, ținându-și frățiorul în brațe. Dar și mesaje în care se transmit condoleanțe.

O altă fetiță, lovită de aceeași autospecială de poliție, a ajuns la spital.

În tot acest timp, în care e greu de imaginat ce poate fi în sufletul părinților Raisei, greu încercați de această tragedie, se așteaptă concluziile cercetărilor demarate în acest caz. Și răspunsuri la mai multe întrebări – inclusiv unde anume se îndrepta mașina de poliție și cu ce viteză rula autospeciala. S-a aflat că polițistul aflat la volan era singur în mașină.