AcasăSOCIALImagini cutremurătoare! A murit în timp ce facea Live pe Facebook

Imagini cutremurătoare! A murit în timp ce facea Live pe Facebook

Un bărbat a murit în timp ce făcea Live pe Facebook, după ce mașina condusă de soția sa a fost spulberată de tren.

Un accident grav de circulație s-a produs sâmbătă după-amiază, la trecerea de cale ferată de pe strada Gârlei din Ploiești, în zona Obor. O mașină în care se aflau un bărbat și o femeie a fost spulberată de tren.

Din primele cercetări, femeia, în vârstă de 24 de ani, care se deplasa la volanul autoturismului pe strada Trandafirilor, ajunsă la trecerea la nivel de cale ferată, a fost surprinsă de un tren privat care se deplasa pe ruta Măneciu-Ploiești Sud.

Cântăreț de manele, victimă în accidentul feroviar

Potrivit ISU Prahova, în urma impactului, două persoane, au fost încarcerate, în stare gravă. Bărbatul care se afla pe locul pasagerului a murit la locul accidentului, iar femeia a fost grav rănită și transferată la spital.

Victima este un cântăreț de manele în vârstă de 29 de ani din Ploiești, care se afla într-un Live pe Facebook în timpul accidentului. În filmare se poate observa cum acesția se decid totuși să înainteze, deși pare că s-au asigurat înainte de a trece de calea ferată. Bărbatul strigă, apoi urmează impactul.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și ale ISU Prahova, precum și o ambulanță SMURD.

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger