AcasăSOCIALImagini crunte în Bacău. Bărbat reținut, după ce a fost filmat trăgând...

Imagini crunte în Bacău. Bărbat reținut, după ce a fost filmat trăgând după căruță un câine mort. Animalul, legat cu un lanț

Imagini greu de privit, cu un câine mort, tras de o căruță, au ajuns și în atenția poliției băcăuane, care au decis reținerea unui bărbat în vârstă de 59 de ani.

Incidentul s-a întâmplat luna trecută, imaginile au ajuns pe o rețea de socializare, polițiștii autosesizându-se, între timp fiind făcute cercetări.

Bărbatul de 59 de ani, din comuna Secuieni, a fost reținut de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept – a anunțat IPJ Bacău, joi, 23 februarie.

Poliție: Câinele, legat cu un lanț

„La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău – Biroul pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție fără drept.

Pe o rețea de socializare a fost postat un material video în care se observa un bărbat care trăgea după un atelaj hipo, un exemplar canin, legat cu un lanț”, se precizează în comunicatul IPJ Bacău.

S-a stabilit că moartea câinelui a fost violentă

Polițiștii au făcut cercetări, stabilind identitatea bărbatului care concucea căruța, în persoana bărbatului de 59 de ani, din comuna băcăuană Secuieni. Mai mult, s-a stabilit că moartea animalului a fost una violentă. „Din buletinul de analiză anatomo-patologică a rezultat că moartea câinelui a fost violentă”, se mai menționează în comunicatul poliției.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii l-au reținut, joi, 23 februarie, pe bărbat. Acesta a fost dus în Arestul I.P.J Bacău, conform sursei citate.

Atenție, sunt imagini ce vă pot afecta emoțional:

 

author avatar
Andrei Coman
245 afisari

6 COMENTARII

  1. Si moartea copiilor a fost violenta si dureroasa .la fel si noi toti care trbuie sa intilnim acesti dulai fara botnita …etc. s_a umplut Tara de „Mari iubitori „de animale.

    • ai ca.cat in loc de creier , la moartea copiilor de care spui tot omul este vinovat sau tu te certi cu cainele ? e o minune ca poti trai asa prost !

  2. E voila , exact ce am zis la stirea cu cainii ucigasi de la lacul morii. Omori cainele intri la parnaie, cainele te omoara e liber sa omoare in continuare.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri