AcasăSOCIALImagini care dau fiori! Cum a fost surprins un bărbat, într-un autobuz:...

Imagini care dau fiori! Cum a fost surprins un bărbat, într-un autobuz: „Trage” dintr-o pungă, de față cu restul călătorilor – VIDEO

De cele mai multe ori, problema în transportul în comun o reprezintă aglomerația. Sau gălăgia. Sunt, însă, situații de-a dreptul șocante cu care ajung să se confrunte unii călători, care se văd nevoiți să întoarcă privirea, de cele mai multe ori de teamă.

Imagini scandaloase au fost surprinse, recent, într-un autobuz care circula prin Alba Iulia. Un tânăr din oraș a fost filmat în timp ce trage dintr-o pungă ce pare a avea înăuntru prenadez, potrivit alba24.ro. Oamenii din jur par să evite să dea ochii cu bărbatul, cel mai probabil de teamă.

Imagini cutremurătoare

Tânărul din imagini este cunoscut pentru comportamentul său, conform aceleiași surse, fiind văzut adesea în parcul Cetății, din zona turistică a orașului. Mai mult, acesta ar fi și consumator de băuturi alcoolice, deoarece își cumpără alcool dintr-un magazin alimentar din zona Cetății.

Înregistrarea video surprinde momentele în care acesta trage cu nesaț dintr-o pungă, cel mai probabil pentru a inhala substanța continută de aceasta. La un moment dat, omul începe să râdă.

359 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri