AcasăSOCIALUPDATE. „Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”. Protest al transportatorilor+ fermierilor anunțat...

UPDATE. „Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”. Protest al transportatorilor+ fermierilor anunțat în Capitală/Coloană pe Centura Capitalei și pe A1

sursa foto: gorjeanul.ro

Se anunță un protest de amploare, miercuri, în Capitală. Din câte se pare, fermierii sunt deciși să vină în număr mare, cu tot cu utilaje agricole, să protesteze în fața Guvernului. Și transportatorii protestează. 

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că „pe autostrada A 1 București-Pitești, de la kilometrul 13+500 de metri, până la intrarea în DN Centura București, traficul autovehiculelor este blocat de mai multe autocamioane ale transportatorilor rutieri care protestează, circulând cu viteză minimă”.

Conform sursei citate, de asemenea, s-a format coloană de autovehicule și pe Centura Capitalei, între localitățile Chiajna și Bragadiru, județul Ilfov.

„Totodată, situații similare sunt prezente și în alte zone ale țării, pe centurile marilor municipii, circulația rutieră desfășurându-se îngreunat, cu viteză foarte redusă, pe alocuri blocându-se”, anunță Infotrafic.

Trafic perturbat pe DN2, din cauza protestului transportatorilor

Pe DN2, sensul de mers Buzău-București, traficul rutier este perturbat de același protest al transportatorilor.

„Traficul rutier pe DN 2, sensul de mers Buzău – București este perturbat de un protest al transportatorilor.

Recomandăm participanților la trafic, ca rută alternativă, DN 1B, Buzău – Ploiești – București”, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău.


Oamenii sunt hotărâți să iasă în stradă, în 10 ianuarie, pentru a-și face auzite mai bine nemulțumirile.

Mii de fermieri şi de transportatori din ţară vor protesta, miercuri dimineaţă, în faţa Guvernului, potrivit Antena3, nemulțumirile ținând de nivelul accizelor la motorină, de prețurile mari la RCA, dar și de taxele de drum.

Ies la protest cu tot cu utilaje agricole

Oamenii au de gând să vină la protestul din fața Guvernului, din centrul Capitalei, cu tot cu utilaje agricole – inclusiv cu tractoare, dar și cu camioane.

Din câte se pare, fermierii din mai multe zone ale României urmează să ajungă în Capitală, pentru a participa la acest protest, care se anunță unul de proporții. În cazul în care protestul fermierilor se va dovedi a fi unul masiv, există riscul ca traficul rutier să fie perturbat, cel puțin în centrul Capitalei, în zona din apropierea sediului Guvernului, aflat în Piața Victoriei.

Fermier din Botoșani: „Nordul țării s-a pornit spre București”

Ieșiți din casă, dacă vă pasă! Dacă nu, stați liniștiți că atunci când veți ieși nu veți mai avea pentru ce! Nordul țării s-a pornit spre București!”, este mesajul fermierului Dănuț Andruș din Botoşani.

Bărbatul a transmis mesajul prin intermediul TikTok, imaginile postate online surprinzând mai multe autovehicule, unele dintre ele cu steaguri și mesaje trecute pe foi și pe un banner, dar și utilaje agricole aflate pe marginea carosabilului. Semn că se îndreaptă către locul protestului ce este anunțat a avea loc în Capitală.

@danutandrus #antreprenoriatromanesc #agricultor #ciobani #viral #toti #popor #procesatori #fyp #agriculturaromaniei #Romania @Mircea Medan @Ciobanu Ionica @ghita ciobanul @Ion 🇷🇴🇷🇴♥️🇷🇴🇷🇴 @Filip Alexandru @solan_1975 @alexandra.pacuraru ♬ sunet original – Danut And🇷🇴🇷🇴🇷🇴

author avatar
Andrei Coman
896 afisari

8 COMENTARII

    • Daca i-au falimentat ucrainienii cu graul lor ieftin atunci de ce painea de 2,75 a ajuns la 4,40?

  1. Are dreptate anonim!…cine să iasa?…bugetarii?…că cei care mai lucrează la privat au dispărut!…tinerii stau cu pragurile în nas, iar pensionarii stau la gură sobei cu un covrig de buzău…

  2. „„Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”
    Pentru cine sa iesim, pentru voi astia care atunci cand s-a scumpit motorina si cand au inceput sa intre cereale ukrope in Romania, ati stat pe oole proprii si v-a durut la subventie? Pentru voi astia care nu mai sunteti in stare sa produceti macar un kil de fasole, fasole pe care o importam din Egipt? Muriti bah cu tot cu tractoarili voastre cu tot, in afara de aia care cresc animale, fac branza si o aduc la oras la vanzare, agricultura romaneasca este doar pentru a incasa subventii. Deci inca odata faliment usor, oricum mancam paine congelata din import, legume din import, carne din import, fructe din import.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger