AcasăSOCIALIată dovada! Medicii NU se vaccinează!

Iată dovada! Medicii NU se vaccinează!

Medicii propăvăduiesc vaccinarea, dar ei o refuză

Cea mai reticentă categorie profesională față de vaccinare este cea a medicilor. Afirmația este susținută chiar de Institutul Național de Sănătate Publică, ale cărui raportări arată procente de doar 7-8% din cadrele medicale care s-au vaccinat în ultimii ani. Dintre acestea, cel mai probabil rămâne un procent de 3% medici care au acceptat imunizarea.

Potrivit strategiei de vaccinare anti-Covid a Guvernului, medicii și asociațiile profesionale ale acestora ar trebui să se găsească în prima linie a convingerii populației că trebuie să se vaccineze. Ceea ce puțini știu este că aceeași medici sunt extrem de reticenți față de orice vaccin, nu numai față de cel anti-Covid. Astfel, potrivit analizei sezonului gripal 2018-2019, elaborată de Institutul Național de Sănătate Publică, în urma datelor obținute de la Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, doar 7,9% dintre medici și cadre medicale au acceptat să li se administreze vaccinul antigripal. Cei mai mulți vaccinați au fost persoanele cu vârste de peste 65 de ani – 56,2%, și bolnavii cronici – 32,9%, dintr-un total de 1.329.630 persoane vaccinate. Date asemănătoare au fost raportate de Institutul Național de Sănătate Publică și în sezonul următor, 2019-2020. Astfel, dintr-un total de 1.543.535 persoane vaccinate, doar 8,5% au fost medici și cadre medicale, adică asistente, infirmiere și brancardieri. Și în acest sezon, ponderea vârstincilor vaccinați a fost de 54,3%, iar a bolnavilor cronici, de 34,5%. Procentul infim de medici și cadre medicale care se vaccinează este extrem de îngrijorător, având în vedere că apar întrebări asupra reticenței acestora față de imunizare. Și asta în contextul anunțatei megacampanii de vaccinare împotriva virusului SARS-Cov-2, a cărei dificultate constă în convingerea populației că imunizarea artificială este benefică și nu comportă riscuri majore, așa cum a anunțat Guvernul în Strategia de vaccinare anti-Covid.

Au dispărut infecțiile respiratorii și gripa

Potrivit celor mai recente informări ale Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), în ultima jumătate a lunii noiembrie 2020 au fost înregistrate scăderi masive ale infecțiilor respiratorii și ale cazurilor de gripă, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, în săptămâna 16.11.2020 – 22.11.2020, la nivel național, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (gripă clinică, IACRS și pneumonii) a fost de 43.954, cu 48.9% mai mic comparativ cu cel înregistrat în aceeași săptămână a sezonului precedent (86.002). Totodată, în săptămâna 23.11.2020 – 29.11.2020, la nivel național, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (gripă clinică, IACRS și pneumonii) a fost de 31.874, cu 63.9% mai mic comparativ cu cel înregistrat în aceeași săptămână a sezonului precedent (88.394). Conform datelor INSP, numărul de persoane vaccinate antigripal până la data de 29.11.2020 a fost de 864.796, acestea făcând parte din grupele la risc.

Medicii de familie: numai vaccinarea ne scapă!

Președintele Colegiului Medicilor Suceava, dr. Sorin Hâncu, ne spune că motivul reducerii uriașe a numărului de cazuri de infecții respiratorii și gripă ar fi purtarea măștilor. ”Explicația este că, de teama infectării cu Covid, oamenii au respectat regulile, au purtat mască, a existat distanțarea fizică, au stat mai mult în case și nu a mai existat posibilitatea transmiterii comunitare a gripei. O parte s-a și imunizat, că au făcut vaccin. La fel și în cazul infecțiilor respiratorii, care se transmiteau de la om la om. Covidul este mai agresiv și o să ne păzim de el vaccinându-ne. Singura cale de scăpare este numai vaccinarea și noi am și declanșat o campanie pentru a susține vaccinarea anti-Covid”, ne-a declarat dr.Sorin Hâncu, președintele Colegiului Medicilor Suceava.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
2.519 afisari

4 COMENTARII

    • Daca el „crede” intr-un vaccin care se testeaza direct pe oameni, care nu are timpul necesar de testare pe animale, care e un vaccin complet neortodox caci este RNA nu DNA si asta inseamna ca transforma DNA ul uman prin genele transferate RNA., daca el crede intr-un vaccin care nu imunizeaza ci doar are rolul de a controla populatia de a o imbiba cu metale grele , astfel ducand la o selectie ne-naturala, adica pe romaneste, scapa cine poate , …atunci nu este doctor. Este un agent globalist care are tupeul sa creda ca lui nu i se va intampla reducerea ne-nturala, ca el si ai lui vor trai si nu-i pasa de ceilalti pe care cu varful acelei seringi le scurteaza viata. Acesta nu e doctor, …numiti-l voi ce este!

  1. OMS a declarat actuala pandemie Covid dupa redefinirea pandemiei, in sensul ca este suficient sa fie declarata daca exista un virus pentru care nu exista tratament si care se raspandeste. Protocoalele mai vechi conditionau declararea de catre OMS a pandemiei numai in conditiile existentei unui mare numar de cazuri de imbolnavire si a unui mare numar de decese (cum a fost cazul cu febra tifoida din 1917-1918). La inceputul anului, cand OMS a declarat pandemia Covid, numarul de imbolnaviri si decese (pe tari) era aproape insignifiant, in raport cu alte afectiuni si boli epidemice (se pot vedea, in acest sens, o serie de grafice comparative, bazate pe date exacte). Dar trebuie notat faptul ca declararea unei pandemii urmate de administrarea unui vaccin s-a incercat inca din urma cu un deceniu si mai bine (cu ocazia gripei aviare si a gripei / pestei porcine). In prezent rolul asumat de conducerea OMS este, dupa toate evidentele, unul eminamente politic, nu medical: sa ofere guvernelor lumii motivul (pretextul) pentru a implementa prin masuri de forta (ca starea de urgenta si suspendarea drepturilor cetatenesti) si printr-o imensa manipulare mediatica un obiectiv care a fost prefigurat de multa vreme: selectia, reducerea si controlul populatiei globului prin administrarea unui vaccin. Dovezile in acest sens sunt prea numeroase, pentru a putea fi contestate. Medicii nu se vaccineaza tocmai pentru ca ei cunosc cel mai bine acest adevar. Vezi si cazul asistentelor de la Suceava care declarau ca refuza vaccinul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger