AcasăSOCIALHarababură guvernamentală! Unul anunță concedieri pe bandă rulantă, altul scoate posturi la...

Harababură guvernamentală! Unul anunță concedieri pe bandă rulantă, altul scoate posturi la concurs. Unde se fac angajări la stat

angajareHarababură guvernamentală! Unul anunță concedieri pe bandă rulantă, altul scoate posturi la concurs. Unde se fac angajări la stat

Guvernul Cîțu pare să funcționeze pe principiul „să nu ştie stânga ta ce face dreapta ta”. În timp ce vicepremierul Dan Barna a anunțat că bugetarii vor fi dați afară pe capete, fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru anunță că se vor face angajări la stat.

Copreşedintele USR PLUS a transmis că urmează concedieri pe bandă rulantă deoarece vor fi restructurate instituțiile care nu au funcționalitate reală. Pe de altă parte, Violeta Alexandru îi îndeamnă pe români să participe cu încredere la concursurile organizate în instituțiile publice.

Aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook că în curând se vor face angajări în sistemul de stat, în cadrul instituțiilor care au deficit de personal.

„Cine caută un loc de muncă, să se pregătească să participe la concursurile organizate, în curând, în instituțiile/autoritățile publice cu deficit de personal. Și să aibă încredere. Vorbesc serios. De ce nu? Nu avem încredere că aceste concursuri sunt corecte? Vă rog să luptăm cu această prejudecată. Fără încredere și implicare, lucrurile nu se schimbă de la sine.”, a transmis Violeta Alexandru.

Angajări la stat, în limitele bugetare aprobate

Această a spus că în comisia de muncă din Parlament s-a ridicat interdicția de a face angajări în pandemie, permițându-se angajările pe o perioadă de 6 luni. A precizat că angajările se vor face doar cu încadrarea în limitele bugetare aprobate.

Violeta Alexandru îi îndeamnă pe românii care vor să lucreze la stat să intre pe site-ul www.posturi.gov.ro (care prezintă lista posturilor vacante din administrația publică, cu filtre după județ, angajator, nivel de execuție sau conducere, data publicării) unde vor găsi circa 500 de anunțuri de angajare.

„Succes tuturor candidaților. Se poate face treabă și în administrație. Găsiți oameni buni pe care să vă puteți sprijiniți. Nu plecați cu prejudecăți. Cu încredere. Ocazie bună să contribuim la obiectivul final – o administrație performantă, una la care atunci când te uiți, simți că lucrurile merg bine”, a mai scris fostul Ministru al Muncii pe contul de Facebook.

Anunțul ei vine la câteva zile după ce Guvernul lui Florin Cîțu a anunțat înghețarea salariilor bugetarilor și tăierea sporurilor.

author avatar
Andreea Vlad
924 afisari

3 COMENTARII

  1. O suma a prostiei si incompetentei aceasta alianta. Trebuia sa puna si prostanii aia de constitutionalisti formarea majoritatii in jurul castigatorului alegerilor. Asa conduce o mana de mercenari de pe ultimele locuri iar castigatorul sta langa podium si se mira. Asa ce rost are clasamentul sau scorul. Guvernu parca e clona labilului Boc.

  2. Guvernul capetelor seci, fara viziune, care a elaborat un buget vai mama lui, pe astia ia controlat vreodata vreun doctor la cap ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger