AcasăSOCIALHAOS pe Aeroportul Otopeni! Protocolul provocat de restricţii a blocat revenirea, acasă,...

HAOS pe Aeroportul Otopeni! Protocolul provocat de restricţii a blocat revenirea, acasă, de Sărbători!

aeroport otopeniCOŞMAR pentru românii care vor să „zboare” de pe Otopeni: aglomeraţie, bagaje piedute şi curse anulate! De ce?

Protocolul provocat de restricţiile din pandemie a determinat un haos la Aeroportul Otopeni. Sute de persoane stau la coadă, vineri, la terminalul Sosiri, pentru formalitățile de intrare în țară, impuse în contextul pandemiei.

Oamenii aşteaptă să le fie verificate testele PCR negativ necesare la intrarea în țară dacă vin din state terțe UE, au explicat reprezentanții Companiei de Aeroporturi București.

Imaginile video de la aeroport sunt AICI

Personal redus pentru verificările de la vamă

Într-un clip postat pe Facebook, consultantul turistic Răzvan Pascu, aflat la o astfel de coadă, acuza că măsura impusă de autorități nu are o logică având în vedere capacitatea redusă de a fi pusă în practică eficient.

Mi se pare abject, profund greşit, să iei o măsură doar din pix într-un birou, fără să treci acea măsură prin filtrul raţiunii”, a spus consultantul turistic Răzvan Pascu, care a publicat imagini cu cozile de la Sosiri.

„Oamenii aceştia sunt vaccinaţi şi veniţi în ţară cu test PCR negativ. În plus, îi pui să stea la coadă minim o oră, dacă nu chiar 2 ore.

Medicii de la DSP din aeroport sunt şi ei epuizaţi, s-au săturat şi să se certe cu toată lumea, deşi ei nu au nicio vină şi aplică doar o lege cretină pe care au dat-o unii dintr-un birou.

Care este logica pentru care Statul Român nu îi lasă pe toţi aceşti oameni să se testeze la sosirea în România? Care?”, a spus Pascu.

Statul român, pus la zid

Dacă te interesează cu adevărat de cetăţenii tăi, Guvernule, care este logica în măsurile pe care le iei din pix, într-un birou, fără să te gândeşti înainte dacă ai şi capacitatea să le pui în practică?

Vrem să respectăm toate regulile, nu suntem împotriva regulilor, înţelegem perioada complicată prin care trecem.

Dar vrem şi să trăim decent. Nu îţi bate joc de noi, dragă Stat Român. Dă-ne reguli clare, simple şi pe care tu singur să le poţi aplica şi gestiona!”, a mai spus consultantul turistic.

author avatar
Andrei Ștefan
864 afisari

4 COMENTARII

    • Doar Unssula vor de Laye a spus foarte clar: Crăciunul nu mai trebuie numit „crăciun” ci „sărbătoare stresantă”. Guvernul României și-a însușit ordinul iar urmarea se vede pe aeroporturi. Demența nu se va opri aici pentru că CDCE a dat ordin de interzicere a sărbătoririi Crăciunului în UE că cică vine Omicronu pe noi. Iar noi ca guguștiucii fraieri trebuie să credem și să facem întocmai ce zice această masoană descreierată? Numai dacă suntem fraieri. De doi ani încoace „cocoașele” valurilor și restricțiile cele mai oribile sunt cu ocazia marilor sărbători creștine. Dacă trebuie să mor cu crucea în mâini, voi muri cu crucea în mâini și rugându-mă la Mântuitor indiferent de ce vor Unssula, Ciolanis și Arahat. Iar Crăciunul și Paștele le voi sărbători întotdeauna cum se cuvine, cu întreaga mea familie, inclusiv la biserică și indiferent de restricții, amenzi și ani de închisoare. Jos cu sataniștii! Jos de tot…

  1. A ha ha, si-au dat seama inclusiv idiotii utili de cobai multilateral vaxxinati in cap ca astia isi bat joc de ei, adica chiar cat de tampit teebuie sa fii, si cam cat de bine spalat pe creier cu Silan trebuie sa fii ca sa mai crezi si o singura vorba a criminalilor astia, gen Arahat, Rafiloi, Jurmologul, Gheorgitza Muitza, Tincu, Imbri, Mahler, G. Diaconu, si toti trepadusii nazisti de stat care mai apar pe la tembelizor ? Ha ha ha, romanasii deja sunt in razboi cu conducatorii lor de 31 de ani, dar in ultimii 2 ani s-a trecut la ultima faza, in care e darwinism total, asa ca aia e, scapa numai cine si care poate, restul idiotilor utili si naivilor irecuperabili ajung carne de tun !! Multa sanatate, bai gubernantilor, acum e ultimul bal, in ianuarie incepe razbelul, o sa va ia drakul pe toti !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger