AcasăSOCIALHaos pe Aeroportul Henri Coandă, după ce majoritatea ghișeelor de check-in s-au...

Haos pe Aeroportul Henri Coandă, după ce majoritatea ghișeelor de check-in s-au închis

otopeniAeroportul Otopeni, „călcat” de procurorii DNA. Patru persoane, reținute! / Care a fost scopul perchezițiilor

Este aglomerație mare pe Aeroportul Henri Coandă din București, joi după-amiază. Călătorii care nu au făcut check-in online stau la cozi interminabile. Majoritatea ghișeelor sunt închise.

Aproximativ 200 de persoane formează o coadă pentru îmbarcarea către diferite zboruri pe Aeroportul Henri Coandă din București.

Cozile se mută la îmbarcare

Oamenii așteaptă la coadă zeci de minute pentru a-și face check-in-ul, în situația în care nu au reușit să-l facă online, iar apoi cozile se mută la porțile de îmbarcare.

Cauza aglomeraţiei? Faptul că majoritatea ghișeelor de check-in sunt închise. Începând de la jumătatea lunii octombrie 2022, Aeroportul Otopeni și-a închis, pe rând, câte una dintre cele două ”insule” de check-in din aerogară (fiecare având 52 ghișee).

Călătorii, chemaţi cu 3 ore înainte de decolare

Ghișeele de check-in închise fac parte din procesul de modernizare a echipamentelor de procesare a bagajelor de cală pe fluxul de plecări.

Călătorii sunt sfătuiți să se prezinte la aeroport cu trei ore înainte de ora programată pentru zbor şi să efectueze fără întârziere toate formalităţile de check-in, control de securitate, control de frontieră.

author avatar
Andrei Ștefan
4.693 afisari

8 COMENTARII

  1. Am fost la Otopeni cu Laptop si Modem. M-am umplut de bani. 5 dolari check in-ul. Aia de la aeoport voiau 20 de dolari!

  2. hmm……incep sa inchida aeroporturile? intram in razboi, este? si vor sa tina agaricii in tara!

    • Nu, e doar modernizare , asta si valva cu shenghenul care a facut ca procesul de verificare la securitate sa fie mai lent(in asteptarea aderarii si-au inasprit, sa zic asa verificarea)

  3. M uie tero riștilor securiști paraziți torționari ciolanis, măciucă, să vă duceți voi carne de tun la bagiilor dro gați, vă vine rindul la cazanul cu smoală garantat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger