AcasăSOCIALHAOS pe aeroportul din Cluj: zboruri anulate sau întârziate din cauza ceții

HAOS pe aeroportul din Cluj: zboruri anulate sau întârziate din cauza ceții

wizz air

Anul 2023 începe aşa cum s-a terminat 2022: cu probleme pe aeroporturi. După scandalurile din Anglia, când românii nu-au putut ajunge acasă, deşi aveau bilete, iată că acum au apărut neplăceri în aerogările din ţară.

Este aglomerație infernală pe aeroportul din Cluj, acolo unde mai multe curse au fost anulate sau amânate cu orele din cauza ceții.

Avioanele, blocate în aer

De exemplu, O aeronavă a survolat Clujul timp de peste o oră și tot nu a putut ateriza. Motivul ar fi condițiile meteo nefavorabile. Mai multe avioane ale Wizz Air au aterizat, în noaptea dintre duminică și luni, pe alte aeroporturi din cauza ceții de la Cluj-Napoca, ce a scăzut considerabil vizibilitatea.

”După o oră și 15 minute de așteptare în aer la est de Cluj-Napoca, Airbusul A320 Wizz Air (HA-LYQ) se întoarce la Sibiu. Acest avion a aterizat în noaptea dintre 1 și 2 ianuarie pe aeroportul sibian din cauza ceții de la Cluj-Napoca, iar mai devreme urma să fie mutat la Cluj-Napoca pentru a opera zborurile regulate ale companiei Wizz Air”, conform boardingpass.ro.

Zborurile Wizz au mari întârzieri

Întrucât 4 avioane Wizz Air au aterizat pe alte aeroporturi și nu pot fi mutate la Cluj-Napoca din cauza vizibilității reduse, mai multe zboruri Wizz spre și dinspre Cluj au întârzieri de câteva ore.

Zborurile Wizz dintre Cluj Napoca și Barcelona și Eindhoven au fost anulate. De asemenea, alte zboruri Wizz Air, Turkish Airlines, Lufthansa, TAROM și Aeroexpress Regional spre și dinspre Cluj Napoca din 2 ianuarie 2023 vor fi operate cu mari întârzieri.

author avatar
Andrei Ștefan