AcasăSOCIALHalucinant! Haită de câini la capela unde e depusă Ana, femeia ucisă...

Halucinant! Haită de câini la capela unde e depusă Ana, femeia ucisă în zona Lacul Morii. S-a chemat ASPA (VIDEO)

sursa foto: captură video Antena3

Trupul femeii care a murit, zilele trecute, după ce a fost atacată de o haită de câini în zona Lacul Morii, a fost depus la capelă. Acolo unde cunoscuții și apropiații pot să vină să-i aducă un ultim omagiu, o floare și să-i aprindă la căpătâi o lumânare.

Oricât ar părea de greu de crezut, însă, iar imaginile stau mărturie – mai mulți câini au apărut, vineri dimineață, în zona capelei în care a fost depusă Ana Oros, femeia care a pierit după ce a fost atacată de o haită de patrupede, în zona Lacul Morii, după ce ieșise la alergat.

Imaginile cu câinii din zona capelei au fost difuzate de Antena3. Conform sursei citate, Poliția locală de la Sectorul 6 al Capitalei a chemat ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor). Totul, pentru a veni să ridice maidanezii.

Ana va fi înmormântată la Baia Mare

Soțul Anei a venit, miercuri, la INML, pentru a ridica trupul neînsuflețit al femeii. Bărbatul a anunțat, la acel moment, că aceasta va fi depusă la capela din cimitirul Giulești Sârbi. S-a mai aflat că Ana Oros va fi înmormântată la Baia Mare, orașul natal, alături de părinții săi.

Femeia a murit sâmbătă, 21 ianuarie, după ce a fost atacată de o haită de câini. Tragedia a iscat numeroase reacții în spațiul public și a readus în atenție problema câinilor fără stăpân.

Pe de altă parte, Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a anunțat, în seara zilei de 25 ianuarie, pe Facebook, faptul că miercuri „au fost ridicați din București 15 câini, 9 din zona Lacul Morii, 6 din alte zone ale Capitalei”.

„Echipajele noastre sunt pe teren de dimineață de la ora 08.00 până seara la ora 22.00, conform programului de lucru ASPA, modificat din 2021.

Ieri până la finalul zilei a mai fost capturat 1 câine de pe câmpul de la Lacul Morii, cu ajutorul unei cuști capcană și altul din sectorul 2”, a transmis sursa citată, pe rețeaua de socializare.

 

 

Citiți și: Nou mesaj emoționant transmis de soțul femeii ucise de o haită de câini: „Apreciem atenția și dorința de a mediatiza acest caz, dar…” / Când și unde va fi înmormântată Ana Oros

Mesaje emoţionante de la soţul femeii ucise de câini şi de la duhovnicul acesteia. De ce s-a întors Ana la Lacul Morii

Medicii legiști au efectuat autopsia Anei, femeia ucisă de câini la Lacul Morii! Care a fost cauza morții

Cazul femeii ucise de o haită de câini la Lacul Morii. Nicușor Dan reacționează abia după 2 zile de la tragedie

Ea e femeia sfâșiată de câini lângă Lacul Morii. Locul exact unde a fost atacată + filmul morții / Ce pățise cu un an înainte în același loc

author avatar
Andrei Coman