AcasăSOCIALGreva Lufthansa produce HAOS şi PANICĂ la Aeroportul Otopeni. Călătorii suportă CALVARUL...

Greva Lufthansa produce HAOS şi PANICĂ la Aeroportul Otopeni. Călătorii suportă CALVARUL (VIDEO)

aeroport

Aeroportul Otopeni a ajuns o scenă a haosului. Greva Lufthansa şi numărul redus de angajaţi din aerogară i-au disperat pe călători. Oamenii ratează curse şi îşi pierd bagajele.

Zeci de bagaje s-au strâns într-o zonă a terminalului de sosiri al Aeroportului din Otopeni. Imaginile seamănă cu cele din alte aeroporturi ale lumii.

Nu se comunică deloc cu călătorii

Mai multe zboruri au sosit la București fără ca bagajele de cală ale pasagerilor să se afle în avion. Acestea au fost pierdute și recuperate ulterior de angajații de la Otopeni, care abia mai fac față cererilor de acest fel.

Unii numesc această perioadă „vara bagajelor pierdute„, iar zilnic apar povești și imagini legate de valize rămase în aeronave, pe aeroporturi sau pierdute definitiv.

Rata de manipulare greșită a bagajelor în întreaga lume este în creștere: a crescut cu 24% anul trecut, cu 8,7 valize la 1.000 de pasageri internaționali, care nu au sosit la timp.

„Trebuia să plec astăzi. Nu îţi spun nimic, nu ai absolut niciun fel de informație”, se plând oamenii care așteaptă în aeroport.

author avatar
Andrei Ștefan
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger