AcasăSOCIALGrav accident pe DN17. Un om a murit. Patru răniți, trei dintre...

Grav accident pe DN17. Un om a murit. Patru răniți, trei dintre ei copii

Echipaje de salvatori și de poliție au intervenit, sâmbătă dimineață, la locul unui accident cu urmări grave, produs pe DN17, pe raza localității bistrițene Uriu.

O mașină condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Baia Mare, s-a lovit de un autotren. Șoferul autoturismului a suferit traumatisme severe, fiind găsit încarcerat și în stop cardio-respirator. Din nefericire, în ciuda faptului că echipajele de intervenție ajunse la fața locului au încercat să îl resusciteze, nu a fost chip să fie salvat, bărbatul fiind declarat decedat.

Alte patru persoane – o femeie și trei fete cu vârste între 3 și 17 ani – au fost rănite, fiind transportate la spital. ”Femeia și fetița de 3 ani au fost transportate la UPU Dej, iar fetele în vârstă de 14 ani, respectiv 17 ani au fost transportate la UPU SMURD Bistrița. Starea fetei în vârstă de 17 ani s-a agravat pe timpul transportului, astfel că echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud a fost nevoit să o intubeze”, din câte a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus, citat de gazetadebistrita.ro.

Polițiștii ajunși la fața locului au făcut cercetările menite să lămurească toate condițiile care au dus la producerea accidentului.

sursa foto: ziardebistrita.ro

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger