AcasăSOCIALGrav accident pe DN1, la Scoreiu. Doi oameni au murit, trei au...

Grav accident pe DN1, la Scoreiu. Doi oameni au murit, trei au fost răniți – VIDEO

Accidentul a avut loc miercuri dimineață (sursa foto: tribuna.ro)

Salvatorii sibieni au intervenit de urgență, cu mai multe autospeciale, pentru a acorda ajutor victimelor unei coliziuni rutiere ce a avut loc pe DN 1, în zona localității Scoreiu.

Echipajele s-au oprit la kilometrul 268, pe sensul Brașov către Sibiu, unde, conform Centrului Infotrafic, s-a produs accidentul în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

Din păcate, însă, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea șoferului mașinii, un bărbat de 50 de ani din Sebeș, și nici în cazul unei pasagere în vârstă de 47 de ani aflate pe bancheta din spate a aceluiași autoturism. Ambii au fost declarați decedați, conform oradesibiu.ro. Alte trei persoane – o tânără de 26 de ani și doi bărbați: un pasager din autoturism și, respectiv, șoferul autotrenului implicat în accident – au fost răniți, fiind preluați de echipajele medicale ajunse la locul accidentului.

Conform presei locale, primele concluzii ale cercetărilor derulate de către polițiștii sibieni, după producerea accidentului de pe DN1, sunt că, pe fond de oboseală, șoferul autoturismului ar fi ajuns cu mașina pe contrasens, unde s-ar fi lovit de camion.