AcasăSOCIALGrav accident în Giurgiu: a intervenit descarcerarea! Patru oameni au ajuns la...

Grav accident în Giurgiu: a intervenit descarcerarea! Patru oameni au ajuns la spital – FOTO

Grav accident în Giurgiu: a intervenit descarcerarea! Patru oameni au ajuns la spital - FOTO (sursa foto: ISU Giurgiu)

Un nefericit eveniment rutier ce a avut loc joi, 16 septembrie, în județul Giurgiu a trimis pe mâna cadrelor medicale nu mai puțin de patru persoane.

Acestea au fost victime ale unui accident rutier, ce a avut loc la ieșire din localitatea Bălănoaia, spre Cetatea, din câte au anunțat reprezentanții ISU Giurgiu.

În ajutorul lor au pornit un echipaj SMURD și două ambulanțe de la Serviciul Județean, dar și pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere și una de descarcerare.

Femeie găsită încarcerată

(sursa foto: ISU Giurgiu)

Din păcate, s-a aflat că a fost necesar ca, în cazul de față, să intervină pompierii, cu echipamentele de descarcerare. Totul, pentru a scoate o persoană rămasă blocată între fiarele contorsionate ale unuia dintre autovehiculele implicate în accident.

”O femeie, în vârstă de 92 de ani, a fost găsită blocată într-unul din autoturisme, pe scaunul din dreapta față, fiind extrasă de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare”, au precizat salvatorii giurgiuveni.

(sursa foto: ISU Giurgiu)

În ce condiții s-a produs acest accident urmează să stabilească reprezentanții legii, la fața locului deplasându-se, după cum se poate vedea din imagini, și o mașină de poliție.

313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger