AcasăSOCIALGrav accident în București. Doi tineri, duși de urgență la spital -...

Grav accident în București. Doi tineri, duși de urgență la spital – VIDEO

Grav accident în București. Doi tineri, duși de urgență la spital - VIDEO (sursa foto: Facebook)

Un accident ce a avut loc duminică dimineață în Capitală a trimis pe mâna medicilor doi tineri.

Totul după ce o mașină care circula pe șoseaua Pantelimon, către intersecția cu bulevardul Chișinău s-a lovit de un stâlp, conform Antena 3. La volanul autoturismului se afla un tânăr de 26 de ani, potrivit aceleiași surse, iar în mașină se mai afla o fată de 25 de ani. Ambii au fost duși de urgență la spital, cu multiple traumatisme.

La fața locului au ajuns nu doar salvatorii – inclusiv descarcerarea, ci și polițiștii, care au început cercetarea la fața locului, pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul.

Trei tineri au pierit într-un accident, în județul Suceava

Din păcate, nu este singurul eveniment rutier cu urmări grave ce a avut loc la finalul acestei săptămâni. Duminică dimineață, ISU Suceava a anunțat că trei tineri au murit, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat.

Cumplitul accident a avut loc în localitatea Poiana Stampei. Cei trei tineri au fost găsiți încarcerați, în stare de inconștiență. S-au făcut manevre de resuscitare, însă, din păcate, fără sorți de izbândă, cele trei persoane fiind declarate decedate.

Imaginile surprinse la locul tragediei din județul Suceava sunt greu de privit. DETALII AICI.

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger