AcasăSOCIALMarțea neagră pe șoselele din România! Accident cu mai multe victime, plan...

Marțea neagră pe șoselele din România! Accident cu mai multe victime, plan roșu de intervenție – Atenție, imagini VIDEO de impact!

Grav accident, cu mai multe victime, la Lețcani. Plan roșu de intervenție

Salvatorii au fost alertați, marți dimineață, despre producerea unui grav accident rutier pe DN 28 (DE 583) Iași – Târgu Frumos, în zona localității ieșene Lețcani. Au intervenit cu mai multe echipaje, inclusiv de descarcerare.

Primele informații despre acest accident, venite dinspre Centrul Infotrafic al Poliției Române, au fost că s-a produs o coliziune între un autotren și un autobuz, ”acesta din urmă răsturnându-se peste un autoturism 8+1 persoane”. Datele inițiale erau că șase oameni din acest autoturism au fost răniți, două dintre victime fiind încarcerate.

Ulterior, s-a aflat că numărul victimelor accidentului a fost mai mare. Conform ziaruldeiasi.ro, un bărbat a murit și au fost 13 persoane rănite în urma coliziunii, o femeie și cinci bărbați fiind transportați la spital, pentru mai multe îngrijiri.

Dat fiind numărul mare de persoane afectate de producerea acestui accident, s-a luat decizia de a fi activat Planul roșu de intervenție. Ceea ce a însemnat direcționarea unui număr mare de echipaje de salvatori către locul unde a avut loc impactul rutier. De asemenea, în zonă au ajuns și polițiștii, care au făcut măsurători și ceilalți pași prevăzuți de ancheta menită să stabilească exact condițiile în care a avut loc accidentul.

Imaginile surprinse la fața locului sunt greu de privit și dezvăluie proporțiile evenimentului rutier:


212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger