AcasăSOCIALGratis la UNTOLD și NEVERSEA pentru elevii care iau BAC-ul cu 10

Gratis la UNTOLD și NEVERSEA pentru elevii care iau BAC-ul cu 10

UntoldGratis la UNTOLD și NEVERSEA pentru elevii care iau BAC-ul cu 10

Organizatorii celor mai populare festivaluri de muzică din România răsplătesc performanţa în educaţie. Astfel, absolvenții de liceu care iau 10 la examenul de Bacalureat au garantat accesul gratuit la Untold și Neversea.

Campania „BAC DE 10” a ajuns la a șaptea ediție. Pe lângă accesul gratuit la ambele festivaluri, toți absolvenții de 10 vor primi și un voucher de 500 de lei din partea unui lanț de magazine.

În plus, toți cei care obţin notă de trecere, inclusiv la sesiunea din toamnă, vor primi câte un voucher valoric. Tichetele, în valoare de 10, respectiv 20 de euro, vor putea fi folosite pentru a achiziţiona abonamente pentru UNTOLD şi NEVERSEA.

„După vestea foarte bună că în acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astăzi vine și vestea bună că lansăm această campanie care are deja o tradiție și care ambiționează în fiecare an sute de mii de tineri într-un moment foarte important din viețile lor. Așadar toți absolvenții care au luat nota 10 la examenul de bacalaureat în 2021 vor avea acces gratuit la UNTOLD și Neversea”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD și Neversea, potrivit stiridecluj.ro.

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 sau http://neversea.com/bacde10 pentru a completa formularul care îi va înscrie în campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afișării rezultatelor.

Untold revine în 2021 fără limită de capacitate

UNTOLD 2021 se va ține în perioada 9 – 12 septembrie, anunțul oficial venind la scurtă vreme de la decizia Guvernului de a permite organizatorilor de evenimente mari să-și reia activitatea. Accesul la festival va fi permis fără limită de capacitate, potrivit organizatorilor.

Pentru Neversea se caută încă soluții, Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD și Neversea, neputând să ofere încă nicio garanție că festivalul se va ține anul acesta.

„Încercăm să găsim o soluție și pentru Neversea, pentru că am spus că vom face tot ce se poate să avem Neversea și în acest an. De asta l-am și mutat din iulie.”, a declarat acesta. conform spuselor lui Chereji, festivalul de la malul mării ar avea loc la sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie.

author avatar
Andreea Vlad