AcasăSOCIALGigi Becali îşi face propriul marş, prin Bucureşti. De ce iese cu...

Gigi Becali îşi face propriul marş, prin Bucureşti. De ce iese cu un sobor de preoţi şi cu aghiasmă, pe străzi

gigi becali

Patronul de la FCSB vrea să organizeze o slujbă de sfințire pentru a curăța traseul pe care se va desfășura marșul LGBT-Q. „Vom merge ca să curățim drumurile de duhurile necurate. Cu aghiasmă cu cruci și cântece de biruință”, a spus Gigi Becali.

Omul de afaceri a subliniat că acest demers nu vizează simpatizanții LGTBQ, ci păcatele lor, iar după această „curăţare” a traseului pe care au mărșăluit adepții gay, zona va fi ferită de accidente sau alte probleme.

Gigi Becali va ieși în stradă alături de preoți, călugări și măicuțe. Omul de afaceri a sunat adunarea pe Dealul Patriarhiei și va participa la proteste chiar dacă a suferit o operație complicată.

Becali sfinţeşte Bucureştiul, în urma gay parade

Gigi Becali s-a gândit să organizeze o slujbă pe același traseu pe care se va desfășura sâmbătă, marșul PRIDE cu doar o zi înaintea unei mari sărbători creștine, Adormirea Maicii Domnului.

Finanțatorul FCSB spune că Biserica Ortodoxă ar trebui să organizeze o procesiune după ce parada se termină și să sfințească toate locurile prin care va trece marșul.

Oamenii ăștia e păcatul lor, fac ce vor, sunt liberi. Fac ostentativ, e păcatul lor, treaba lor. Noi îi lăsăm, ca așa e democratic, fac conform legii. Ce trebuie sa facem noi, acuma…și toata ortodoxia și toți care sunt împotriva manifestației să înțeleagă ce trebuie să facem.

Iisus când a băgat pe diavol în porci, a aruncat porcii în mare și s-au înecat porci și au murit dracii. Atunci Iisus a sfințit apa în care erau dracii și demonii.

Noi ce să facem: acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi și demoni. Atunci Biserica, cu icoane și Sfânta Cruce, cu aghiasma și cântece de biruință, să luam exact marșul lor și tot să sfințim, milimetru cu milimetru”, a spus Gigi Becali la postul România TV.

Gigi Becali, operat la mână

În intervenția avută, Gigi Becali a spus și despre problema pe care o are: ”Sunt operat, m-am operat la umăr, operație cam grea, de tendon.

Am mâna imobilizată într-o proteză, dar, dacă am spus ”da”, e da, și mâine sunt acolo, la 12.

Am făcut operație la mâna stângă, la tendon, dar dacă am promis că merg, merg așa. Aveam probleme, nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt. Mă simt bine, normal, dar mâna e imobilizată”.

 

author avatar
Andrei Ștefan
732 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger