AcasăSOCIALGigi Becali, declarații neașteptate! Vrea să aducă medicamente din India: ”Băi, nu...

Gigi Becali, declarații neașteptate! Vrea să aducă medicamente din India: ”Băi, nu trece cu…” – VIDEO

Gigi Becali, gata să aducă medicamente din India: ”Băi, nu trece cu...” - VIDEO

Ajuns joi dimineață la Înalta Curte, într-o chestiune ce ține de cazierul său, omul de afaceri s-a arătat gata să intervină în lupta împotriva noului coronavirus.

Mai exact, să aducă în țară medicamente din India și Rusia. Totodată, afaceristul a arătat cu degetul în direcția ministrului Tătaru. „Vreau să aduc niște medicamente, de ce – pentru că virusul asta e un fleac. Numai că oamenii nu știu. (…) Au avut zeci de persoane pe care le-am vindecat. Ce medicamente iei de la farmacie? Știi? Ce? Să ne spună ministrul Sănătăţii: dacă ai simptome te duci și iei de la farmacie cutare medicament. Că de fapt ei de ce mor? Pentru că stau fără niciun medicament, fără niciun tratament două, trei săptămâni. Și atunci eu ce vreau să fac – să aduc medicamente din India, Favipiravirul sau Arbidolul din Rusia. (…) Eu cumpăr medicamente, le pun în farmaciile din România fără niciun fel de adaos, ca să poată oamenii… să-i salvăm. (…) Oamenii nu ştiu decât paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol doar”, a susținut Gigi Becali în fața presei.

”Mama mea e vindecată de două luni de zile”

Declarațiile afaceristului vin în contextul în care în cursul zilei precedente România a depășit pragul de 4.000 de noi infectări confirmate în decurs de 24 de ore, dar și după ce s-a aflat că noul coronavirus a lovit și familia Becali, inclusiv mama latifundiarului din Pipera fiind depistată, la un moment dat, cu COVID-19. „Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani. Mama mea e vindecată de două luni de zile. Am avut toată curtea – și șoferi și oamenii din casă și cutare și, uite, și Giovanni, și Victor (…) toată comuna, majoritatea, au avut virusul. Le-am dat medicamente”, a mai afirmat Gigi Becali, joi dimineață.

Cele mai recente date recente prezentate de Grupul de Comunicare Strategică arată că miercuri au fost raportate 4.016 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). ”Până astăzi, 14 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 164.477 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 122.714 pacienți au fost declarați vindecați”, potrivit GCS.

432 afisari

2 COMENTARII

  1. Unde are dreptate Becali are ! Sa fie lasat sa aduca medicamente ! Care e problema daca aduce Becali medicamente? Nu mai voteaza fraierii PNL și PSD haripa Ciulacu?

  2. Sa-i spuna cineva pastorului ca nu exista tratament si daia nu se gaseste medicamente in farmacii.
    Ceea ce se da in spitale sunt solutii hibrid gasite de cercetatori care tin sau nu tin la bolnavi…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger