AcasăSOCIALGigi Becali, anunț sonor la început de an: ”Nu mă mai interesează,...

Gigi Becali, anunț sonor la început de an: ”Nu mă mai interesează, la revedere!”

Gigi Becali, anunț sonor la început de an: ”Nu mă mai interesează, la revedere!”

Începutul de an reprezintă, cel mai adesea, un prilej de planuri și năzuințe, care ar urma să fie puse în practică pe durata celor 12 luni ce urmează.

În cazul lui Gigi Becali, de exemplu, acestea par să excludă cu totul prezenta sa în viața publică. E drept că nu ar fi prima oară când face declarații în această privință. De această dată, însă, s-a aflat că latifundiarul din Pipera ar avea în plan ca în 2021 să se preocupe doar de afacerile sale, dar și de clubul de fotbal pe care îl are, din câte anunță Antena3.

Gigi Becali a și explicat de ce a luat o astfel de decizie de a spune pas! vieții publice, principalul motiv având legătură cu sfera spirituală, știut fiind faptul că afaceristul nu se ferește să spună că este un om credincios, care merge la biserică. ”Viață publică nimic. Nici nu știu ce se întâmplă, nimic. Nu mă mai interesează, la revedere, gata. Viață publică ai văzut ce înseamnă: păcate. Cum ies cum trebuie să spun ceva ori trufie, ori mândrie ori jignire ori ceva. Nu mai vreau să fac păcate”, a declarat Becali, pentru una dintre emisiunile postului TV amintit.

În ultima perioadă, în contextul generat de noul coronavirus la nivel național, Gigi Becali a făcut mai multe declarații cu privire la acest subiect, de interes pentru majoritatea românilor. În perioada Crăciunului, de exemplu, până să înceapă și în România campania de vaccinare antiCovid, afaceristul a dat un răspuns categoric, când a fost întrebat, la un alt post de televiziune, dacă se va vaccina împotriva COVID-19. DETALII AICI.

448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger